Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nočním klubu Tropical se skácí k zemi mladá striptérka. Poslední, kdo s ní mluvil, je její starší kolegyně, se kterou se den předtím pohádala kvůli zkaženému výstupu. Michal se mezitím potýká se svým věkem. Jsou špatné výsledky z policejního školení pouhou ztrátou času, nebo už svému mladšímu kolegovi Andrejovi přestává stačit? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komunikace offline se dobře vede Břízovi mnoha kanály. Ať již cynickými hláškami, drsnějším hmatem či povzbudivým proslovem ve správný čas. Dokonce je již i více online. Parťáci jsou opět více, než samotný případ. Asi to tak má být, já se bavím. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl ever protože: 1) zasmál jsem se jako nikdy u komerčního seriálu ( saponáty vs. saplmenty, " ...já ji miluji. - výbuch smíchu ) 2) všichni herci mají svoje špičkovací dialogy , které fungují Kolesárová vs. Pavelka, Matásek vs. Vyorálek 3) klobouk dolů co na tyči předvádí Daniela Choděrová exmanželka Čermáka 4)NO KONEČNĚ nemá komerční seriál problém se zobrazením nahoty jak prudérní amíci ( tři sekundy oběť topless plus ještě jedna tanečnice,ale tu nepočítám, protože to byla nějaká profi děva ve zbytečný scéně aby byla ) Samotný případ byl jednoduchoučký a pachatel dle schématu Primy byl hned jasný ( jak jsem psal minule - pachatel si mihne na začátku vyšetřování a hraje ho známý herec, pak se ztrácí čas výslechy méně známých herců a na konci zase už jako pachatel) Dnes jsem se pobavil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdyby Bůh nechtěl, aby se ženský svlíkaly, tak by je stvořil už oblečený." Bavil mě striptýz, pozůstatky ženského parkování i Břízovo utajené studium, ale policejní práci odváděnou na 158% si představuju trošku jinak. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama