Reklama

Reklama

Snímek Cesta bez návratu, který vznikl podle skutečných událostí, vypráví příběh dvou mužů, stavbyvedoucího Romana Melnyka (Arnold Schwarzenegger) a letového dispečera Jakea Bonanose (Scoot McNairy). Jejich životy se tragicky protnou ve chvíli, kdy letadlo, na jehož palubě je Romanova manželka s dcerou, havaruje. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (189)

zette 

všechny recenze uživatele

Arnold nikdy nepatril mezi me favority a i kdyz nezahral spatne, porad ho vidim oveseneho granaty a v maskacich a nejsem tak uplne presvedceny, ze je to role pro neho. Ale asi spis jde jen o me predsudky... Rozpocet asi nebyl nejvyssi a jde to znat. Herecke vykony celkem nicotne. Pribeh spatny neni, zaver taky dobry. Myslim, ze toto drama je lehce podhodnoceno a tak se pri sve nerozhodnosti priklonim ke ctvrte hvezdicce. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Místo další poguvernátorský pecky jako byl LAST STAND nebo SABOTAGE jde radši Arnold směrem MAGGIE a opřel se do zkroušenýho ukrajince v týhle dramatický unylosti, kde musíme navíc půlku stopáže trpět strasti druhý postavy - nudnýho odsouzeníhodnýho blbečka na pěst. Celý se to snaží být tím, čím prostě vzhledem ke svý banalitě a absenci talentu není. To vypadá, že se náš rakušácký polobůh místo zábavností snaží na sklonku kariéry točit prostě filmy, kterým se sice nikdo za nic nevysměje, ale zato krásně vyšumí do nicoty. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Arnold dramata umí, už v Maggie to zahrál velmi dobře a i zde hraje žalem zlomeného muže více než věrohodně, ale film trpí nedostatkem silných scén a to je jeho kámen úrazu. Depresivní to je, dvě dějové linie, kdy jedna sleduje Arnolda jako muže co přišel o své blízké a druhá dispečera, který za nehodu mohl, byly dobrý nápad ale díky nedostatku emočních scén tu máme pouze průměrnou podívanou, která mě nedokázala vtáhnout do děje a bylo mi tak, bohužel, vlastně jedno jak to celé skončí (i když jak to skončí bylo jasné každému koho tento příběh tehdy ve zprávách neminul) . ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nenápadný komorný snímok ponúkol na staré kolená herecké vyžitie aj pre Arnolda. Konečne mal čo hrať a s náročnou postavou sa popasoval vcelku dobre. Film, ktorý si nájde svojho diváka ( a nemusí to byť len svalnáčov fanúšik ), má príjemnú nevtieravú hudbu, dobrú kameru a ako to v podobných prípadoch býva - táto skutočná udalosť nemá žiadneho víťaza. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Když vznikne dobrý příběh, ale zabije ho kamera s režií, přesně tak to dopadne. Jako sračka. Hodnocení dávám schválně nízko, protože si to nezalouží pozornost. Arnold je za debila a Meggie Grace ještě za větší krávu. Ona je sladká a její jakoby namžel Scoot neskutečný slizoun. Hodili se k sobě jako hoblík a okno. Blee a fuj zároveň. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Vitalij Kalojev osobně našel svou dceru v troskách letadel. Stejně jako našel její náhrdelník. (Dinsberg)
  • Perlový náhrdelník dcery Vitalije Kalojeva se stal předlohou pro památník, vybudovaný na místě nehody. Představuje jej zvětšenina tohoto náhrdelníku s „perlami“ o průměru přes 1 metr. Náhrdelník je ztvárněn jako přetržený. (Dinsberg)

Související novinky

Arnold nejlepším zabijákem na světě

Arnold nejlepším zabijákem na světě

05.05.2016

Čtvrtý díl Expendables je zatím v nedohlednu a šestý Terminátor se taky nechystá, Arnold Schwarzenegger tedy nemá zrovna napilno. Ještě letos ho uvidíme v dramatu 478, kde bude nahánět leteckého… (více)

Reklama

Reklama