Reklama

Reklama

Mrkáček Bill

Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaná dobrodružství neposedného medvídka koaly Mrkáčka Billa a jeho přátel. (Freeman Ent.)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Extraordinary tento príbeh určite nie je, ale Blinky Bill sa dočkal filmového plátna a nebolo to až tak zlé. Problém je tu ten, že príbeh neponúka vôbec nič nové, všetko tu už bolo a animácie sú síce fajn, ale vzhľadom na dobu, v akej žijeme, to by sa nemalo brať ako kritérium, keďže vizuálne sa už teraz točia iné animované pecky. Toto je čistý priemer a slabé tri hviezdy. 50 % ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh, který není ničím originální. Medvídek koala se vydává na dobrodružství do neznáma, protože hledá otce, který se nevrátil. Na cestě se pochopitelně setkává s mnohým nebezpečenstvím a též potká novou lásku. Společnými silami tátu zachrání a vrátí se zpět. Jak animace, tak příběh nejsou ničím výjimečným. Nelze čekat ani extra skvělou hudbu či super vtipy. Těžko říct, zda děti běžně, vedle jiných pohádkových filmů na podobné bázi, snímek má šanci zaujmout. Mě se líbily hlavně australské lokace. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Naprosto standardní příběh, který je pro animované filmy tak běžný, až to pěkné není. On je jiný než ona. Ale přesto si začnou rozumět. Spojí je něco většího, což je v tomhle případě záchrana a znovusjednocení jedné koalí rodiny. Animace je relativně v pořádku, ale nic skvělého, na dnešní dobu celkově spíše podprůměr. ()

ModryPlamen 

všechny recenze uživatele

[spoilery] Rovnomenný seriál ani predošlé diela s názvom Žmúrko Bill nepoznám. Od filmu som neočakával veľa a to som aj dostal, príbeh premiestnenia od bodu A do bodu B. A to mi u animáku postačuje. Čo ale vážne nemusím, je fekálny a prdiaci humor. A to bohužiaľ stačí k tomu, aby som animák znova vidieť nemusel. Ešte by som nechal kocúra odpočívať v pokoji v tom krokokaňone či ako to nazvali, záver bol dosť napínavý aj bez neho. Ako dokázal vyviaznúť bez zranenia netuším. Inak by to zlé nebolo, sú tam aj pekné scénky, napríklad keď Bill nájde klobúk svojho otca a nejaké kosti a uvedomí si, že už možno nie je medzi živými. Ešte čo sa týka postáv, nič komplikované nečakajte. Máme hlavnú postavu Billa, do cesty sa mu zamotá nedivoká koala, obe koaly chce zlikvidovať zlý britský kocúr, ku koalám sa pridá pomätená agama, uprostred púšte im pomôžu dve vtáky emu a vombat, proste klasická šablóna, len s austrálskymi endemitmi. Pozn. Skúsený divák síce pozná, že jeho otec žije, prípadná smrť by bola poriadnym prekvapením, ale toto animáku vyčítať fakt nebudem. ()

Leksland 

všechny recenze uživatele

Druhá polovina snímku výrazně lepší..ale stejně se nejedná o žádný zázrak..má dcera (7 let) obdobný pohled..pokud tedy nemusíte v klidu peníze investujte do jiné aktivity. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama