Reklama

Reklama

Pungseonggeom

(seriál)
Trailer

Epizody(16)

Obsahy(1)

Každý si přeje být šťastný, ale každý také skrývá nějakou bolest. Kim Haeng Ah se rozešla se svým přítelem Kang Suk Joonem, ředitelem rádiové stanice, ve které pracuje, ale své trápení tají i před svým nejlepším přítelem Park Ri Hwanem, který ji tajně miluje. Ri Hwanova matka chce, aby se její syn oženil s Hong Yi Seul, která je z velmi dobré a bohaté rodiny a která se díky své matce neustále cítí ošklivá a tlustá. Ri Hwan je pro ní jako princ z pohádky, který se k ní chová velmi hezky, ale jeho srdce patří jiné. A dokonce i Ri Hwanova matka má bolestivé tajemství. (andiek05)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

denulik 

všechny recenze uživatele

Tak som sa nakoniec dopracovala k tomu, prečo sa to volá bubblegum. Lebo sa to ťahá ako žuvačka po rukáve a niet tomu konca. Navyše to, čo Kórejčania považujú za roztomilé (ako napríklad správanie Kim Haeng Ah) mi príde absolútne z cesty a idiotské. Ku koncu aspoň v tomto ubrali, takže sa to dalo dopozerať, ale po prvých dvoch dieloch som mala veľké pochybnosti. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak špatné, byly tam i hezké scény a na jednu stranu to bylo někdy i docela zajímavé, ale už od začátku mě to příliš nebavilo. Dávala jsem tomu šanci v naději, že se to změní, ale bohužel. Každý díl se pro mě hrozně vlekl, jako by trval několik hodin. Nebyl to prostě můj šálek kávy, a tak jsem moc ráda, že už to mám celé za sebou. ()

Reklama

Reklama

Reklama