Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na závody do Budapešti je nominován Ondřej, navzdory tomu, že poslední závod prohrál a měl by jet Michal. To mají někteří Ondřejovi za zlé, ačkoliv zásluhu na tom měl jeho trenér a Ondřej o to nijak neusiloval. Na jeho mimořádnou sportovní pověst padá po prohraných závodech na Rošického memoriálu a po promeškaném startu v Budapešti stín. Lví podíl na jeho poslední prohře s Michalem Klánským má však trenér Brázda. Nejen pokles výkonnosti, ale především pochybnosti o sobě samém začínají Ondřeje poznenáhlu rozvracet. Díl vrcholí střetem Ondřeje s vlastním trenérem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dilemata a osudy hlavního hrdiny (i těch ostatních) se nám začínají ukazovat. Vlastně není moc co dodávat k tomu, co je napsáno výše v obsahu. jen to, že vše je výborně zahráno a všechny ty pochybnosti atletů, svérázy trenérů i to, že ani tuplované dávky tréninku z vás běžce neudělají, pokud to v sobě nemáte, jsou zcela věrohodné. Perlička na závěr, ten ryšavý vousatý sportovní redaktor na tiskové konferenci, není to náš známý santusácký generátor žlučovitých plivanců Honza Rejžek? ()

Zajímavosti (1)

  • V podstate skoro celá časť seriálu opisuje Európsky pohár v atletike, ktorý sa konal v Maďarsku na Budapeštianskom Nép štadióne. Európsky pohár v atletike bola atletická tímová súťaž európskych družstiev organizovaná v rokoch 1965-2008 Európskou atletickou asociáciou, ale na Budapeštianskom Nép štadióne sa konal iba v roku 1970, a aj to iba ženská časť. V roku 2009 sa súťaž obmenila a premenovala na Majstrovstvá Európy družstiev v atletike, taktiež priniesla mnoho nových pravidiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama