Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 20. patře mrakodrapu došlo k úniku plynu a následně k požáru. Anne a Ben Bronsonovi, dvě dospívající děti, jsou uvězněny v ohnivém pekle a požár se šíří po celé budově. Jejich rodiče, Brianna a Tom, kteří se chystají podepsat své rozvodové listiny, jsou v šedesátém patře. Budou muset společně bojovat, aby zachránili rodinu před plameny. I když Brianna je vynikající stavební inženýrka, dokáže najít způsob, jak zastavit tento nekontrolovatelný živel? (TV JOJ)

(více)

Recenze (18)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Čerešničkou na torte tohto filmu bol slovenský dabing, keď hlas chlapca vôbec nesedel k podstatne staršiemu tínedžerovi a záverečné zvítanie keď k sebe v jednom zábere bežali mamka s dcérkou a otec so synom a medzi nimi stali hasiči, ktrí sa v ďaľšom zábere už kamsi vytratili. Podobne ako všetky dobrá zábery v celom filme...dúfam že ani tento komentár žiadneho z užívateľov tejto databázy neurazil, nespôsobil mu traumu a nebude musieť kvôli nemu navštíviť psychiatra... ()

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud někdo dělá remake TAKOVÉHO filmu, měl by si s tím dát větší práci, a pokud na to nemá, tak ať to nedělá. Všechno špatně, v čele s lacině vypadajícími digitálními efekty. Jak z tohoto filmu může někdo udělat „rodinný“ film!?! který se celý točí jen kolem jedné svépomocí zahraňující se rodiny, které venku nečinně fandí všichni ostatní (včetně záchranářů). ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Film který nepřekvapil a zároveň ani neurazil a nepotěšil. Od producentské dvojice, která to má na svědomí jsem ostatně ani nic převratného nečekal. Film je nabitý hromadou žánrových klišé a bohužel až na jednu výjimku nemá odvahu je porušit. Tou výjimkou myslím předtitulkovou scénu která mě pobavila, ale pak už to nepřekvapí. Rozpočet evidentně velký nebyl, takže ve filmu furt hoří jenom jedno patro baráku, takže na pořádnou destrukci zapomeňte. Druhou hvězdu přidávám za svou náklonnost k žánru, jinak když to neuvidíte o nic nepřijdete.25% ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

S odpadmi narábam opatrne, ale tu nedarujem ani tú jednu. Najväčší filmový kenser aký som videl. Všetko, ale faktže VŠETKO zle! O technickej, či hereckej stránke nejdem ani rozdumávať, ale čo ma najviac dorazilo... Niekomu prišlo ako dobrý nápad spraviť remake klasiky za málo peňazí (to ešte ok, stane sa), ale "haló, ľudia, pridáme tam rodinnú vzťahovku, to bude ppč, ne? Budeme tam mať decká v ohni a statočná manka (mimochodom, Claire, haló?! Moc ťa nesledujem, ale to si na tom fakt až tak zle?!) ich bude v plynovej maske zachraňovať." ? Nie som naivný a viem, že niektoré filmy sa točia bez akýchkoľvek umeleckých ambícií. Je to predsalen biznys. Ale v tomto odvetví ma to štve obzvlášť... ()

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy typu, "Ja som matka, mám v sebe veľmi silný materinský pud, musím svoje dieťa zachrániť, dajte mi kyslík, masku, ja zoskočím z výšky 110 metrov z výťahu, rozbijem všetko a všetkých, ja som, ako Sly v Dennom svetle" - rozhodne nemusím. Za bežných okolností, ani nie je reálne, aby si nejaká trafená matka vydupala to, aby jej hasiči dali vybavenie a ona si veselo ide zachraňovať dieťa v šachte a oni medzitým čakajú vonku a pijú teplý čaj. Jesus !!! Hasiči sú zrejme asi nanič. Veď máme tu preafektovanú a premotivovanú matku, ktorá je pravdepodobne sestrou Chucka Norrisa. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama