Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (637)

lamps 

všechny recenze uživatele

Dvě největší herecké guilty pleasure ikony současnosti si porovnávají velikosti všemožných tělesných partií v nahláškovaném buddy akčňáku od režiséra Johna Wicka a Deadpoola a ....... není to moc zábava. Ochromení mozku je automatický proces, který jsem před začátkem projekce poslušně provedl, tudíž jsem se hned u několika akčních sekvencí upřímně pobavil (hlavně závěr s helikoptérou je fakt super... jakože fakt), ale ve zbytku se jede nějak na neutrál. Humor je až na pár výjimek hrozně nucený a okamžitě se projeví, že těmhle dvěma hovadům to společně nejvíce sedí ve vedlejších rolích, kdy si můžou co deset minut z očí do očí zanadávat a zase ustoupit nějakému decentnějšímu humoru. Příběhem je to zase béčko zaseknuté pár dekád nazpět, které sice odsýpá a přihazuje vítaný rozptyl v podobě Vanessy Kirby, ale dnes už divák po všech Rychlých a zběsilých svou naivitu pomalu ztrácí a černý superman, neschopný seřezat polonahé rugbyové mužstvo s oštěpy, už ho moc do kolen nesrazí. Těšil jsem se, ale přesycenost podobnými blbinami spojená s tvůrčí křečí mi zážitek věru pošramotila.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se těšil hodně a o to jsem byl zklamanější. Ach ta očekávání! Film nemá téměř nic společného se sérii Rychle a zběsile, to by samozřejmě nevadilo, ovšem ani ta chemie mezi panem Skálou a panem Stathamem příliš nefunguje. Je nucená, krkolomná, celkově mě mrzí, že na film sedí dost přívlastek stupidní a zbytečný. Série Rychle a zběsile se počínaje pátým dílem začínala tříbit nejen v excelentní akci a charismatické postavy, ale i zápletky, které ve svém humoru a nadsázce dokázali onu stupiditu bravurně skrýt. Ta hranice je tenká a Hobbs a Shaw přes ní přepadli jak prase na porážce... Tak aspoň, že to nebyla vyloženě nuda. 6/10 ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Strašně strašná béčková pakárna samozřejmě, přepálené jak jen to nejvíc jde, ale to mi vadilo snad je u až moc superhrdinského záporáka - jedna věc je když se v sérii dělají psí kusy s auty, jiná věc je když je tam doslova Terminátor. Hlavně proto že sledovat v akci "normálního" člověka je prostě zábavnější, než do jisté míry odosobněný (polo)stroj. A taky bodycount nic moc - Rko a šplíchance krve k životu nepotřebuju, ale nějaký ten cannon fodder k žánru přecejen patří. Ale hlavně že je to celé hrozně velká zábava a tu dvojku bych si dal s hodně velkou chutí, jsem fakt rád že se a série po své klinické smrti ve dvojce a trojce dokázala takhle vzchopit a nakopnout i Rocka a obzvlášť Stathama, u kterého se za takovýhle velkorozpočtový zářez modlíme už dvacet let. No, nikdy není pozdě. 8/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, bohvieako ma to nebavilo. Stathama aj Johnsona mám rád, ale v tomto filme sú nakoniec tými najmenej zaujímavými postavami - v akcii sú v pohode, ale medzitým sa rozprávajú iba "hláškami", z ktorých mi v celom filme pripadali vtipné možno tak tri (ale na žiadnu si už nespomeniem). Asi by sa mi viac páčilo, keby tam súperili len Vanessa Kirby a Idris Elba, k tomu tie prekvapivé cameá a odstrihnúť celý idiotský záver s vrtuľníkom... Riadne diely Rýchlo a zbesilo sú o tri levely zábavnejšie filmy. Toto tak 5/10 a druhýkrát si to už nepozriem. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jeden má svaly, druhej byl vždy husto-krutě-přísnej a proti nim negr Labe, co má čáry a je učiněnej Black Panter z Wakandy, pyčo !! Jako bonus má Jásoň Drsoň ségru, která by ráda zdolala Kráčející skálu a jelikož tihle dva hejskové se v sérii Fást ent Fjůrijous ukázkově škorpili, štěkala sem, že to bude psina. Leda hovno. Je sice fuckt, že jeden i druhej se snažej stírat jak toaleťák hovno z prdele, ale veškerý jejich předlouuuuhý hlášky na adresu tohu druhýho jsou tak trapný, až sem nechápala, co jim mrdlo. Říkala sem si, že sem zhulená až moc a nedochází mi jejich tumor, ale on se nesmál nikdo. Ani já, ani Alík a dokonce ani náš pes, kterej je vytlemenej vždy , když já jsem zhulená, nebo si to alespoň myslím. Akce je rozhodně lepší než vtipný vložky a tak nějak se v tom filmu něco děje i když se nic neděje, takže nuda nehrozila a pokud nejste fyzikálně zaměřený člověk (čti hnidopišský kokot) tak si tu akci celkem i užijete a mávnete rukou nad tím, že když na někoho spadne komín, tak se prostě oklepe, motorky se skládaj a rozkládaj a auta lítaj. Na konci se podíváme do Rockovi rodné Sámošky, kde se objeví tuna pokérovanejch sámoščanů a v drsnější verzi tance hula hop nakopou prdel pádlama chlapům s automatickejma puškama páč jinak je jejich MAMAČITA jebne po hlavě pantoflí a to vyděsí každýho 120+ kg vážícího sámoškánce. Jelikož je to Hul-Mi-Údskej blokbástr, tak je všem jasný, že to musí mít hepyjend a několik potitulkovejch scén, aby náhodou někdo tu prdel z kina nezvednul moc brzo. Což je mi vlastně jedno, já na tom v kině nebyla protože sem....já už ani nevim. Ale tím líp páč i když mám Skálu i Jásoně ráda, tak tohle blilo jen lehce nadprůjemný. Uvidíme co dvojka, která určitě bude. No budeee ()

Galerie (62)

Zajímavosti (37)

  • V čase 21:05, kdy se Hobbs (Dwayne Johnson) hádá se Shawnem (Jason Statham), tak Hobbs naštvaně hodí židlí o výslechové okno. V další části je ale vidět, že je Hobbs o židli znovu opřený, a to aniž by jí sebral. (Zek)
  • Idris Elba, který hraje hlavního záporáka Brixtona, odmítl říct původní větu, jež byla ve scénáři: „Jsem černý James Bond“. Místo toho se označil jako „černý Superman“. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama