Reklama

Reklama

Ilitie chce dosáhnout zrušení manželství s Gaiem, aby mohla sňatkem s Variniem postoupit na společenském žebříčku. Spartakus prchá před římskými vojáky na Vesuv. Crixe a několik dalších zajatců čeká smrt v aréně. (TV Prima)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda Empty Hands mi naprosto vrátila víru v to, proč se Spartacovi naplno věnovat. Ilithya se konečně stává novou dominou par excellence. Orgie jsou skvělé, dějové zvraty dech beroucí. A králem všech králů je Joseph LoDuca. ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ilythia intriguje, Lucretia proti nej a skrátka ostáva aj samotný Glaber. Ilythia je uspokojovaná rukou a dokáže pritom vyjadriť všetky svoje plány do budúcnosti. Možno ide o najlepší príklad podobnej scény. Spartacovi a skupine sa darí unikať, aj keď za cenu ďalších životov. Napínavé prenasledovanie stále ponúka otázku, či tá záchrana za to stála. Po akčnej stránke áno. Akcia je uspokojivá. Tmavý, hmlistý les a odseknutá ruka robia svoje. Crixus a jeho verní Galovia stále veria v opodstatnenosť svojich činov, aj keď zatrpknutý Oenomaus sa ho snaží presvedčiť o opaku. Orgie v Batiatovom dome budia výborný vizuálny dojem. Dostanene v ňom však aj krv. Odrezávanie častí tela úbohého Gala dokáže budiť patričný odpor. Scenáristicky kvalitné, epizóde chýba už len kvalitná vrcholná scéna. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama