Reklama

Reklama

Ašur shání pro Gaia nové bojovníky, kteří budou silnější než římští vojáci a zabíjí každého, kdo se mu postaví do cesty. Dokonce využívá svou nově nabytou moc k pokoření Lucretie. Gaius postupuje i přes mrtvoly bývalých přátel, zatímco Ganicus zasévá sémě pochyb do Spartakových řad. (TV Prima)

Recenze (4)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Ashur sa postará o akčné scény a ide trénovať Glaberovi armádu, vyberá si ale aj rád gladiátorov a zneužíva Lucretiu. Spartacus sa dozvedá o odmene za svoju hlavu a Gannicus sa zaoberá myšlienkami na dávneho brata a život potom. Crixus rozmýšľa za pár, no Naevia chce ostať a bojovať. Súboj Gannica a Spartaca je výborný, bohužiaľ ukončený bez víťaza. Glaber sa zjedná so Seppiom spôsobom sebe vlastným, ktorý Seppius a jeho slabá armáda bohužiaľ nerozdýchajú. ()

Ceberus

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K tomuhle dílu si neodpustím osobní komentář jen tak pro sebe. Včera jsem viděl film Protektor s naprosto tragickými prkennými herci - jaký to rozdíl oproti tomuhle dílu! Zvlášť scéna mezi Naevií a Crixem, kdy Naevia zkoumá ostří meče, to bylo mistrovské herectví na obou stranách, které dává jejich vztahu výjimečnou hloubku, která přesahuje spoustu romantických filmů. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama