Reklama

Reklama

VOD (1)

Po manželčině smrti pozve otec svou novou přítelkyni, aby se nastěhovala k němu a jeho dvěma dcerám. Oběma dívkám však činí potíže si na tuto změnu zvyknout. Věci ale naberou děsivý spád, když náhrdelník vyvolá sled nevysvětlitelných událostí a vyjde najevo, že jejich matku před smrtí cosi záhadného trýznilo. Ve snaze najít vysvětlení incidentů spojených s náhrdelníkem, narazí jedna z dcer na knihu o "totemech," fyzických objektech, které propojují duchy se skutečným světem, a hledá způsob, jak prostřednictvím náhrdelníku ovládat přízraky v jejich domě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (37)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kruci kolikrát dokolečka dokola se ještě bude točit stále o tomtéž. Toto je další z klasických blbákovin, které vás mají poděsit chozením hrdinky po baráku a občasnou lekačkou. Duchařina jako všechny ostatní, nic nového nepřinášející. Takže u mne velké plus jen to, že tam toho kecání nebylo moc a skoro stále se něco dělo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Smrt jednoho z rodičů se v dětství může nehezky podepsat na dalším životě dětí, mnohdy však závisí, jak se k tomu postaví zbývající rodič a blízké okolí. Zdejší otec se snaží pro své dcery dělat, co jen může, ale i on si přece zaslouží najít novou lásku. Pak už zase záleží, jak se k tomu postaví jeho děcka. Asi by mě taky trochu nasralo, kdyby se k nám do bytu (baráku) nastěhovala nová ženská a hned začala všechno předělávat. Mnohem horší by však bylo, kdyby se od té chvíle začaly dít podivné věci. Věci, které jsou nad rámec normálního chování a to je vděčné téma mnoha tvůrců. Marcel Sarmiento však nepřišel s ničím novým a pro diváky si připravil již mnohokrát vyvařený duchařský čajíček, který na kolena asi nikoho nedostane. Podivné zvuky, bouchání dveří, zavírání oken a rozmazaná entita – to už dneska vyděsí leda tak pěti-šesti letá děcka. Atmosféra téměř hodinu dost stagnovala, takže se nejspíš dost lidí bude u sledování tohoto filmu nudit. Potom se lehce přitvrdilo a napovrch začnou vyplouvat rádoby děsivá odhalení, že ne všichni zúčastnění mají čisté svědomí. Wau tohle jsme už taky tolikrát viděli, že to už prostě nikoho nemůže ani překvapit. Snaží se duch lidi v domě před někým varovat, nebo se prostě jen naštval, že jeho místo zaujal někdo jiný? Závěrečná cca patnáctiminutovka přinese nejen (ne)šokující odhalení, ale i trošku té krvavé podívané. No a já musím říct, že bylo konečně na čase, protože jsem měl chuť tento kousek hodit celou dobu rovnou do odpadu. 30% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Odkedy si fotrík privedie do domu novú ženskú, začne sa peklo. V dome totiž začne strašiť. Pri tomto horore som mal pocit, že trvá 3 hodiny. Režisér totiž nedokáže vytvoriť absolútne žiadnu atmosféru a nezmohol sa dokopy na nič iné, ako na búchanie dverí či padanie predmetov. A duch? Akási priesvitná silueta. Takže sme sa vrátili 50 rokov v čase. Záver síce úplne debilný, ale na druhej strane mi to pripadalo lepšie ako držať sa celú stopáž v tej nudnej duchárskej rovine. Herci boli fajn, zahrali čo mohli, iné plusy som žiaľ nenašiel. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Finále se snaží být něčím originálnějším než jen další obyčejnou duchařinou. Ve finále to je ale přesně jen další podprůměrný thriller s lehce duchařskou zápletkou, která se tváří jako hlavní linie, ve výsledku je ale nepřítel někdo úplně jiný. Herci jsou příšerní, scénář klišoidní, film je bez sebemenší snahy o něco originálního. Kravina. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film,který se 3/4 tváří jako klasická duchařina ve stylu něco je v domě a může nás to zabít,aby se nakonec z toho stalo něco ve stylu neopětovaná láska. V prvních 3/4 se skoro nic nestane kromě toho, že umře kočka a jakási ženská se nejprve pořeže o sklenku a pak objeví ve své hubě pavučinu a ten zbytek je klasický thriller ve stylu, že někdo někoho nahání,aby ho zabil. Ten konec to hodně zachraňuje takže 60 procent. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama