Reklama

Reklama

Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí

(TV film)
  • USA Garage Sale Mystery: All That Glitters

Obsahy(1)

Jennifer nachází vzácné poklady ukryté v garážových výprodejích, které poté výhodně zpeněží ve svém obchodě se starožitnostmi. Nachomýtne se přitom k vyšetřování vraždy svého známého, v jehož skladu si uchovává věci z aukcí... (TV Prima)

Recenze (1)

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Když Jennifer (Lori Loughlin) najde peníze, řekne, že jsou z Kostariky a z Belgie. V Belgii se používá euro od roku 2002, stejně jako ve Francii, Německu, Rakousku, Nizozemsku... Pouhým pohledem na bankovky se nedá říct, že peníze jsou z Belgie nebo že tam budou použity. (Johnny.ARN)
  • Když detektiv Lynwood (Kevin O'Grady) otevírá skříňku s tělem, je na pravé straně mezi kamerou a otevírajícími se dvířky na kolečkách vidět hlava a ramena člena filmového štábu, který je však rozostřený. (Johnny.ARN)
  • Když se Jennifer (Lori Loughlin) a Dani (Sarah Strange) snaží zjistit poznávací značku podezřelého muže ve žlutém pickupu, diskutují o tom, zda je na značce číslo 6 nebo 8. Později, když Jennifer sleduje muže do Louisina domu, získá poznávací značku, ale žádná z číslic není 6 nebo 8. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama