Reklama

Reklama

Labuť

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2015, 3 min

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Labuť" je tretím oficialnym produktom z dieľne mladého filmára Jindru Voseckého. Mal som možnosť zhliadnúť aj dve jeho predchádzajúce filmové diela ("Kreativita" a "Práh"). Zaujali ma. Sú to premyslené, zvlášne poetické a opatrne neoromantické krátkometrážne snímky. V tomto nevšednom štýle je spracovaný aj jeho tretí filmový počin "Labuť". Musím konštatovať, že je to ďalší podarený krok smerom vpred. Jindra si začína vyostrovať, budovať, cibriť svoj originálny filmársky rukopis. To mi je velice sympatické. *** ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani tentokrát Jindra Vosecký nezklamal. S menším zpožděním jsem se dostal k jeho dalšímu krátkometrážnímu kousku a opět jde o docela zajímavé zpracování. Vhodně zvolená doprovodná hudba, slušně zvládnutá kamera i poetický příběh o „labuti“. Ta holka měla vážně pěkný oči… ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Zpočátku a v momentech, kdy film stojí pouze na hereckém výkonu kluka, je to takové rozpačité, nepřijde mi, že by se v té roli cítil jistě. Plus tam možná hraje roli slovenština. Scéna se slečnou super a snová atmosféra taky docela dobře funguje. Jen by to ještě chtělo nějakou hlubší myšlenku, zápletku či gradaci, takhle to krom atmosféry nic neevokuje. Rámec s ptáčkem je zajímavý, ale to, že to není labuť, trochu vytváří dojem chyby... Chtělo by toho ptáčka dát do vztahu s labutí. *** Ve zkratce: Tam hore je labuť. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Tak, a teď vážně. O čem to mělo být? Pokud se najde někdo, kdo to zázračně pochopil (a správně - to snad nemusím dodávat), nechť mi to sdělí. Na film se dá podívat na tomto odkaze: https://www.youtube.com/watch?v=StvkRek69mU Herecké výkony komentovat nebudu a v tom zbytku bych v první řadě autorovi poradil, aby si trochu nakoukal (především kameru) jiné filmy a zkoušel je v podobném obrazovém zpracování napodobit. Typografie na konci to celé podtrhává. ()

Reklama

Reklama