Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemocnice se chystá na charitativní ples. Další posilou rezidentského týmu je Alex Park, bývalý policista. Claire a Morgan si za vítězství v soutěži mohou vybrat pacienta. Morgan spolu se Shaunem připravují na operaci dívku, jejíž srdce roste mimo hrudní koš. Claire s Jaredem a Alexem pečují o chlapce se selhávajícími transplantovanými játry. Je potřeba urychleně najít nová. Claire se sice podaří najít nového dárce, ale je značně kontroverzní. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patnáctá epizoda mě celkem zklamala, třetí hvězdičku jsem přidal za výborného Dr. Parka, který dokázal během chvilky naplnit ledničku prakticky pro všechna oddělení, která provádějí transplantace. A teď upřímně, kdo a proč řekl tomu klukovi, že dostane játra sedminásobného vraha? Dětský psycholog? Charitativní tečka se podle mě taky příliš nepovedla, takže to vidím maximálně na 3*-. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S vězněm se to moc nepovedlo. Jednak výběr herce nebyl zrovna trefa do černýho a druhak bylo lehce odhadnutelný, že nějak takhle to skončí. V tomto dílu nedominovaly ani případy, ani osobní vztahy... možná je lepší, když si něco z toho vezme, byť nepatrně, větší kus. Nová postava Alex mi přijde lepší jak Morgan, ale láska na první pohled to rozhodně není. ()

Reklama

Galerie (48)

Reklama

Reklama