Reklama

Reklama

Eminem feat. Royce da 5'9", Big Sean, Danny Brown, DeJ Loaf & Trick-Trick - Detroit vs. Everybody

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2015, 6:00 min

Recenze (5)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem to přehodnotil - lyricky to je precizní. Tolik autorit v jednom klipu, dlouhé sloky u každýho z nich, pravdivá výpověď a gestikulace v klipech. Atmosféricky pohlcující, mrazivé, temné jako samotný Detroit. Royce je frajer, jeden z nejvíce uvěřitelných Mc's, Big Sean se prezentuje s biografickou slokou, Danny Brown technicky nadanej a má úžasný frázování a nakonec Eminem, hlava celého Shady Records, osobnost a charakter. Žádné drahé hadry, pouze šusťáky a maximum talentu. "Dotáhl jsem to do rádií? Naserte si, mainstreamová image se mi hnusí, pořád si na tý sračce nezakládám. Jsem pořád opravdovej - nenuťte mě krást auto, raděj vezmu svý kámoše k prodejci Mercedesu." ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako videoklip samotný nemá naozaj v dnešnej dobe čo ponúknuť, všetko sa to krúti stále okolo toho istého. Ale aspoň s dobrou kamerou. ()

kapazu 

všechny recenze uživatele

Dokonalost jen Big Sean,tenhle part spíš přeskočím :) za to jsem tam poprvé uviděla Dannyho Browna,kterej to slušně rozsekl :D.. Eminem zase jako pán jako vždy :) a Trick Trick jako borec na konec ()

Reklama

Reklama