Reklama

Reklama

Lovci maličkých domů

(pořad)
  • USA Tiny House Hunters
Reality-TV / Dokumentární
USA, 2014, 85x25 min

Obsahy(1)

1. Bungalov v krabici: Novomanželé Adam a Karen už mají dost městského života. Vymění proto byt v Jersey City za malý domek s velkým pozemkem na samotě v přírodě.
2. Nedávno zasnoubeni: Dan a Cindy opouští se svými čtyřmi dětmi rušný život v L.A. a stěhují se na venkov na severu státu New York. Zde se uchýlí do maličkého domu o ploše necelých 55 m².
3. díl: Pěstitelé hrušek z Oregonu Ben a Erin si staví dům na pozemku svého sadu. Pokud se chtějí vyhnout kácení stromů, musí se dům vtěsnat na malou plochu.
4. díl: Zvuková terapeutka Melanie miluje malá místa. Právě bydlí u známých na zahradě v kůlně. Nyní si chce koupit nevšední maličký dům.
5. Jednodušší život v maličkém domě: Hasička Nicki si chce zjednodušit život a koupit si menší domek. Hledá nemovitost, jejíž velikost by byla pouhým zlomkem velikosti jejího současného bydliště.
II./1. Maličký dům pro zdravotní sestru: Zdravotní sestra si vybírá maličký dům, který může převážet mezi různými pracovišti v rámci celé země.
II./2. Velká změna v podobě maličkého domu: Umělkyně z Kalifornie vybírá pojízdný domek, který může zaparkovat u výběhu svého koně.
II./3. Studenti vybírají maličký dům: Nedávno zasnoubení vysokoškoláci se hodlají odstěhovat od rodičů. Výběr domu jim však ztěžuje velmi omezený rozpočet a odlišný vkus.
II./4. Maličký dům v ráji: Po odchodu do důchodu prodává žena svůj patrový dům v Coloradu, aby si mohla pořídit maličký dům na Havaji.
II./5. Maličký dům u maminky na zahradě: Novomanželé z Kalifornie míří do Portlandu v Oregonu, kde hledají maličký dům, který by mohli umístit na zahradu svých rodičů.
II./6. Nový začátek v maličkém místě: Nedávno rozvedená kupující hledá maličký dům pro svůj nový začátek. S rozpočtem pouhých 15 tisíc dolarů to však může být náročnější, než si myslela.
II./7. Hledá se minidoupě pro pány: Mladý kupec vybírá svůj první dům. Hledá minidoupě pro pány s minimálními nároky na údržbu a s docházkovou vzdáleností do práce.
II./8. Maličký dům, velké naděje: Nakupující si chce pořídit menší nemovitost. Má však omezený rozpočet a řadu požadavků, které jen tak nepůjde vměstnat do maličkého domu.
II./9. Maličký dům pro pětičlennou rodinu: Pár z Jižní Dakoty si chce zjednodušit život a hledá maličký dům v Idahu pro svou pětičlennou rodinu.
II./10. Z prázdného hnízda do maličkého domu: Umělkyně z Chattanoogy má ráda malé prostory. Svou lásku si prověří bydlením v maličkém domě.
II./11. Cestovatelka v maličkém domě: Cestovatelka po světě si chce zjednodušit život. Hledá proto maličký a pojízdný dům, který ji neuváže na jednom místě.
II./12. Výstavba maličkého domu: Cestovatelský fotograf si hodlá postavit maličký dům v hodnotě do 25 tisíc dolarů. Vyrazí na prohlídku tří modelových domů, aby se rozhodl pro design jednoho z nich.
II./13. Rodina z Floridy vybírá maličký dům: Pár se rozhodne přestěhovat do menšího domu, který si mohou dovolit. Vybírají maličký dům, který by pojal jejich rozrůstající se rodinu.
II./14. Maličký dům, náročné stěhování: Pár je připraven odstěhovat se do Kalifornie. Plánují zakoupit maličký dům, aby se nezadlužili. Vymožeností se však vzdát nechtějí.
II./15. Táta s dcerou kupují maličký dům: Svobodný otec chce cestovat se svojí dcerou po světě. Aby ušetřili, musí nejprve koupit menší dům. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka americké tuposti. "Chceme domeček, co má dvacet metrů, ale musí se tam vejít vše z domu dvě stě metrů"... Bílá je moc bílá... Dřevo je moc dřevěné... Američané se evidentně naučili dvě nová slova. Rustikální a industriální... Užívají je v takřka každé druhé větě. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama