Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva chlapci, hrající si v obilném poli, narazí na strašáka, z kterého teče krev. Když mu sundají hlavu, zjistí, že na kůlu visí lidské tělo. Mrtvý je identifikován jako svobodník Lazada. Měl čistý trestní rejstřík a byl již šest měsíců zapojen do vládního projektu využívajícího děti při strategickém vojenském plánování. Šest příchozích hovorů na mobilu přivede detektivy k Eddiemu Castillovi, jenž s Lazadou vyrůstal a měl mu za zlé, že opustil gang. Podle všeho má však alibi. Mezitím Ziva s McGeem objevili na záznamu z bezpečnostní kamery postavu v kapuci, která v pokoji Lazadovy dívky Angely odcizila její dvě koláže. Jednalo se o barevné geometrické výtvory, které připomínaly čárové kódy. Biometrický algoritmus pomůže Abby koláže dekódovat. Za jednou z nich je skryta báseň o smrti, zatímco druhá odhaluje signální systém vztahující se k operacím námořnictva, který má na černém trhu vysokou cenu. (TV Nova)

(více)

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V epizóde si zahral cameo rolu Ray Mabus, ktorý bol od mája 2009 ministrom amerického námorníctva. V epizóde hrá agenta NCIS. Na fotografii zľava: Ray Mabus (NCIS agent Ray), Mark Harmon (NCIS agent Gibbs) a Madeline Carroll (Angela Kelp). (koba)
  • Na konci epizody, když je tým u Duckyho (David McCallum) stolu na Den díkůvzdání, můžeme v pozadí slyšet píseň „The Four Seasons, Op. 8 Spring: I. Allegro“ od Antonia Vivaldiho. (Katka189)
  • V epizodě zazní píseň „That Time of Year“ od kapely Sick Puppies. (Katka189)

Reklama

Reklama