Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gibbs dál pátrá po teroristické skupině, která si říká Poslání. Zjišťuje, že její členové shánějí na webu pozemní minu z II. světové války. Abby jeho informace potvrdí s tím, že se teroristé snaží miny propojit a znásobit tak sílu útoku. Gibbs vysílá McGeeho a Dornegeta na konferenci s Interpolem a Francouzskou tajnou službu do Káhiry. Zůstane tam pouze Dorneget, McGee doprovází teroristu Rousseaua zpět do USA. Ten mu prozradí, že na konferenci má vybuchnout bomba. McGee telefonicky varuje Dornegeta. (TV Nova)

(více)

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • V závěrečné scéně na letišti, kdy Gibbs (Mark Harmon) vidí všechny své zesnulé spolupracovníky, byla první zobrazená žena bývalá ředitelka NCIS Jenny Shepard (Lauren Holly) do obrazu přidána digitálně, což je patrné z odlišného osvětlení, které na ni dopadá. (Katka189)
  • Epizoda začíná přesně tam, kde skončila předešlá epizoda Návnada (2015). (Katka189)
  • Na konci epizody má Gibbs (Mark Harmon) vizi agentů NCIS, kteří zemřeli při výkonu služby. Jsou to zprava doleva: Chris Pacci (Tim Kelleher), který byl zastřelen v epizodě Svědectví mrtvého muže (2004); ředitelka Jenny Shepard (Lauren Holly), jenž zemřela na následky zranění z přestřelky se čtyřmi neznámými zabijáky v epizodě Soudný den (2008); Ned Dorneget (Matt Jones), který zemřel v této epizodě; Kate Todd (Sasha Alexander), jenž byla zastřelena zběhlým důstojníkem Mossadu izraelského původu a teroristou Arimem Hasvarim (Rudolf Martin) ve finále 2. série Soumrak (2005); Mike Franks (Muse Watson), který byl zabit na následky bodnutí skalpelem do hrudníku v epizodě Labutí píseň (2011), a Paula Cassidy (Jessica Steen), která obětovala svůj život, aby zastavila sebevražedného atentátníka ve epizodě Doba odkladu (2007). (Katka189)

Reklama

Reklama