Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gibbs a jeho tým vyšetřují vloupání do domu mariňáka, který je momentálně na zahraniční misi. Vloupání však zabrání jeho čtrnáctiletý syn Henry. Ovšem jak se ukáže, to, co se zprvu jevilo jako pouhé vloupání, byl ve skutečnosti pokus o vraždu. Henry byl totiž několik dní předtím svědkem brutální vraždy. (TV Nova)

Recenze (1)

SNCIS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fornell a Vance letí do Londýna, aby pomohli při vyšetřování případu uprchlého britského špióna a DiNozzo jede po horké stopě do Moskvy. Moc zvratů a šokující konec. - 99,9%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Před odchodem ze seriálu po epizodě Rodina především (2016) se v této epizodě poprvé neobjevila postava speciálního agenta Anthonyho DiNozza (Michael Weatherly). Herec byl zaneprázdněn natáčením pilotní epizody seriálu Bull (od r. 2016). Nepřítomnost Tonyho DiNozza je vysvětlena výletem do Ruska, díky němuž vlastně posílá týmu různé indicie, aniž by byl skutečně přítomen. (Katka189)
  • Anglická hospodská scéna působí zakouřeným dojmem, ačkoli kouření je v anglických hospodách od roku 2007 zakázáno. (Katka189)
  • Ve filmu se objevuje scéna v bílém domě, kde se L. J. Gibbs (Mark Harmon) setkává s Michelle Obamovou, tu si zde zahrála skutečná tehdy První dáma Michelle Obama. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama