Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o dvou kamarádech lékařích a o tom, co způsobila zlomená noha jednoho z nich... Za uznávanou lékařskou kapacitou MUDr. Bohoušem Vydrou (M. Růžek) přijíždí do Prahy jeho kamarád, rovněž lékař, Honza Vlk (J. Skopeček). Pozve profesora Vydru do horské vesnice Větrova, kde vykonává lékařskou praxi. Ten se rozhodne, že „výletem" spojí příjemné s užitečným – odpočine si a zároveň pomůže kamarádovi s jedním případem. Osud tomu chce ale jinak. Po příjezdu se dozvídá, že si Honza Vlk zlomil nohu, a tak se rozhodne, že ho v době jeho nepřítomnosti zastoupí. Jenže lékařská praxe v malé vesnici je něco jiného než pražská klinika... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná koukatelná televizní jednohubka. Navíc se spoustou herců...a zde je zajímavé, jak se zde potkává několik hereckých generací...p. Trégl, p. Růžek a např. p. Václav Knop jako jednadvacetiletý mladík. A spousta dalších hereckých osobností v malinkých roličkách...akorát nikde není uveden Jiří Prager. :-) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemná náladovka. 1)  Pohodový filmík o tom, že každé prostředí má to svoje._____ 2)  Vpravdě nádherně napsaná postava profesora Vydry (52letý Martin Růžek) sice není příliš k uvěření, ale o to více je radost tuto optimistickou bombu sledovat. ()

Reklama

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Pěkná herecká kreace Martina Růžka a krátce i Jana Skopečka. Námět spíše jako příběh z Bakalářů, ale příjemně natočená vzpomínka na dobu, kdy šel člověk s naraženou nohou na rentgen do nemocnice a oni si vás tam pár dní nechali. Zaujal mne také Josef Hlinomaz, velký herec, který však většinou hrál pouze malé role. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Kam nechodí slunce, tam chodí lékař. Příjemně nostalgická vzpomínka, které vévodí zasněžené scenérie z českých luhů a hájů a nenucený herecký výkon Martina Růžka. To bývaly zimy! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama