Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 19 (2002) (série)


Zkažená krev (S19E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Bad Blood

Obsahy(1)

Policie je přivolána k mrtvému tělu taxikáře v části města s pochybnou pověstí. Mrtvý osmadvacetiletý muž kurdské národnosti se jmenuje Hasan Osman a podle všeho taxikářem vůbec nebyl. Auto mu sloužilo pouze jako zástěrka pro mnohem výdělečnější činnost. V hledáčku maryhillské mordparty se tak ocitá jistý Frank Calder, známy glasgowský gangster, jemuž poslední dobou proniká do revíru jistý McLean, což by mohlo znamenat počínající válku gangů. K Burkeově nelibosti se k vyšetřovacímu týmu připojuje ctižádostivá seržantka Fairchildová, jejíž role se nakonec ukáže být zcela zásadní. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počínaje tímto dílem se kvalita zase začíná zvedat. Zajímavý případ mrtvého taxikáře, sehraný tým a velice mě bavila i ne až tak vedlejší zápletka se seržantkou Fairchildovou. Výsledek velmi fajn. 75 %. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jen odvar toho, co byly předešlé díly. Nový tým vyšetřovatelů pod vedením Matta Burke už nepůsobí tak kompaktně, jak to ještě bylo za už v seriálu zabitého Michaela Jardine. Zajímavostí je, že do týmu je přiřazena taková nevzhledná turbo-kariéristka seržantka Fairchildová jakože na praxi. 52% ()

Reklama

Reklama