Reklama

Reklama

The Girl in the Photographs

Trailer

Obsahy(1)

Mladá pokladníčka Colleen (Claudia Lee) žije v malom mestečku Spearfish v Južnej Dakote. Jej pokojný život sa však mení vo chvíli, keď začne dostávať fotografie zakrvavených a dobitých žien, ktoré jej predkladá neznámy fotograf. Polícia sa týmto prípadom odmieta zaoberať, pretože môže ísť len o žart, a taktiež nebol v podstate spáchaný žiadny trestný čin. V rovnakom čase prichádza do Spearfish fotograf z Los Angeles, aby tu našiel mladé talenty pre svoju prácu. Colleen sa k ich tímu pridá v nádeji, že by jej mohli pomôcť, ale fotky sa neprestávajú objavovať. Keď zmizne jej najlepšia priateľka, začína jej byť jasné, že nejde o žiadny žart. Čím ďalej, tým viac je jasné, že ide o prácu nezastaviteľného psychopata, ktorý sa k nej dostáva čoraz bližšie, a násilie sa z fotiek postupne prenáša do jej života. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Objektivně bych dal 3*, ale za ten závěr, který jsem očekával, leč nedoufal v něj, musím jednu hvězdu přihodit. Nevím, do jaké míry do toho kecal W.Craven, coby jeden z producentů, ale takhle mají podobné filmy zkrátka končit. Hlavní hrdinka Janet (vlkodlačí Katharina Isabelle) má podobný osud, jako jedna z ženských postav Psycha. Osud, který kdysi šokoval, dnes už ne. Nastupuje tedy druhá hlavní hrdinka Colleen (Claudia Lee), která je sice velmi pohledná, jenže scénář z ní udělal blbou a neschopnou krávu. No a pak je tady celá řada postav, co můžou klidně zařvat, a divákovi to bude jedno. Jedinou sympatickou postavou je Chris (Kenny Wormald), jenže scénáristi ho nakonec příliš velkou inteligencí rovněž nevybavili. Ty dvě postavy, pokud měly kapuce, spíše budily smích. Trochu varianta na Funny Games. Gore se rozjede až v závěru, což je u tohohle snímku možná škoda. Jinak kamera fajn, hudba solidní. A policajti naprostí dementi.... Jo a název mi připomněl klip Duran Duran - Girls on Film, kde je však v necenzurované verzi poněkud více nahoty... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prvých 7 minút so skvelou Katharine Isabelle pre mňa boli vrcholom filmu a keby to po nich utli ako kraťas, bol by som potešený a dal 4*. To, čo sa však rozohralo po tom, je síce vcelku fešne natočený, avšak dosť NEZÁŽIVNÝ, opozeraný a nudne odohratý post-scream slasher. Nebyť toho úvodu (a krvavého záveru) tak nad 2* nejdem, ale keď už je dnes ten 1.apríl, tak budiž za 3*. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film má určitě svoje plusy i mínusy a je už na každým co u koho zvítězí. I já byl celou dobu na vážkách jak tenhle kousek ohodnotit. Rozhodoval jsem se mezi 2-3 hvězdami. Za ten konec ale ty 3hvězdy určitě dám. Celkově má film dobrej nápad, vraždy jsou taky celkem krvavý, killeři jsou taky povedení. Jen je škoda, že dostali tak málo prostoru. Ve výsledku sice nejde o nic světobornýho ale na jedno podívání zcela dostačující. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že to zdejší hororová elita celkem chválí, protože nikomu tak nebude moc vadit, že já tuhle debilitu chválit nebudu a filmu tak nezničím umělecký dojem nebo nějakou jinou píčovinu. Nejdřív krátká pochvala - Když má na sobě duo killerů masky, tak jsem uznale pokyvovala hlavičkou a říkala si, že z nich jde strach. To by si ale ty masky nesměli sundat a už vůbec ne mikiny. V tu chvíli byl veškerý dojem navždy v prdeli. Chápu, že není hezké smát se lidem kvůli vzhledu, je to dokonce dost povrchní a neetické. Takže jsem povrchní a neetická protože, když jsem ty dvě tlamy viděla, naprosto bez uzardění jsem se skácela smíchy. Hodně lidí nejsou zrovna fešáci, ale že tvůrci najdou až takhle nepovedený zmrdy to je teda extrémní masakr. Ten větší vypadá jako dospělý retardovaný mimino s neuvěřitelně hnusnou obtloustlou postavou bez jedinýho chloupku (ten si depiluje snad i ánus) a to je prosím pěkne ten hezčí z této dvojice. A teď ten druhej a to se připravte radši dopředu, protože jinak si stejně jako já můžete smíchy cvrnknout. Tak tedy - Druhý vrah je hubenej buzerant s extrémně, ale extrémně vypouklým čelem. Ten týpek když jde zpoza rohu tak vidíte čelo a 5 minut potom dojde zbytek obličeje. Buď mu praskla lebka a do čela se mu nalil mozek, nebo jeho máma šoustala s vetřelcem každopádně jsem padala smíchy pokaždý když sundal masku a i kdyby mě unesl a chtěl rozčtvrtit....měla bych ho v piči, něco tak šerednýho se prostě nedá brát vážně. Ještě ten účes...No prostě ne. K filmu - Když nejvíc fandíte, krom šukézní hrdinky, fotografovi, kterej se chová jako kolosální kokot a v jakémkoli jiném filmu by mu člověk přál brzkou smrt, je jasný, že zblitek osazenstva musí být příšernej. A to taky je. Opravdu jeden větší dement než druhej, všechny postavy se chovaj jak po lobotomii, nebo jsou tragicky trapní panicové nebo jen prostě vylízaní kreténi. Jako bonus film negraduje. Zabijáci od začátku vraždí jako po másle a....chvilka napětí......a vymlátěj tak celé osazenstvo. Jop, pokud čekáte, že někdo z těch kreténů bude ten HERO, co najde v sobě sílu a postaví se maskáčům tak ne. Všichni chcípnou bez jakéhokoli vzdoru. To že někdo chcípne dýl tak to jen proto, že na něj dýl přijde řada. Poslední borec, kterej má působit dojmem, že bude tím, kdo zachrání hrdinku a sejme zabijáky, chcípne na probodnutí lebky zezadu a ani nebude vědět, co se stalo. Hlavně že po nálezu mrtvoly a vypadnutí pojistek bral místo nože z kuchyně radši foťák. Ultrakokot. V hororu se na logiku nehraje, ale tohle byla extrémní sračka všech zúčastněných. Proč to celý píšu? Když mi to tak zkurvilo náladu tak jsem tam mrdla alespoň hromadu spoilerů, abych zkurvila náladu i Vám. Jo a dodatek - Hrdinku nezabijou. Doufám, že mě nesnášíte :-D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príjemné trilerovo-hororové prekvapenie s pár fakt ostrými momentami a zaujímavými postavami v čele s, prekvapivo, Kal Pennom z Pofajčíme, uvidíme a Dr. Housea. Magori sú poriadne zmagorení, obete sympatické, vraždy krvavé, nápady s fotením desivé. Zároveň je to však i trochu nevyvážené, čo sa tempa týka, a predsa len tomu určite chýba niečo, čo by z toho spravilo viac, než len jemne nadpriemerný hororový triler. Posledná producentská aktivita hororového milovaného veterána Wesa Cravena (v tom istom roku zomrel ako 76-ročný na rakovinu). ()

Zajímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov sa objaví nápis FOR WES. Tento horor je venovaný slávnemu hororovému režisérovi Wesovi Cravenovi, ktorý stvoril hororové ikony ako napr. Freddy Krueger alebo Ghostface. V roku 2015 však podľahol rakovine a tento horor bol jeho posledným projektom, na ktorom sa podieľal ako producent. (Marceloo)

Reklama

Reklama