Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pekařka Helena chladnokrevně zavraždí každého partnera, který nesplňuje její představy o oddaném a věrném manželovi. Poté, co její snoubenec skoná před oltářem, přestěhuje se krásná mladá vdova do jiného státu, kde okouzlí sympatického Charlieho, kterému její cudnost nesmírně imponuje... (TV Prima)

Recenze (10)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nebyl to sice žádný velkofilm, ale je dost dobrý. Ani chvíli jsem se nenudila. Navíc zde jsou krásné herečky a úžasně dortíky. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlhom čase som videl film, v ktorom bolo prakticky viac mŕtvol než živých. A nie, nešlo o Walking Dead. Za tým stojí jedna 30-kilová Shakira, ktorá odrovná každého okamžite len pri najmenšom záchvate hnevu.  Nikto na to nikdy nepríde, hoci skoro celá krajina vymrela. Ona sa v jednom kuse rozpráva sama so sebou, nikomu nič podozrivé. Herectvo na úrovni ochotníkov z osady a scénky z dna kinematografie, kde napríklad oficiálne prvý mŕtvy na začiatku hýbe ako mŕtvola očami. Dobrý pokus o komédiu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nepřesvědčilo, ale pokud nemáte nic lepšího na práci je to ok. Zkuste vypnout mozek a budete mít lepší zábavu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama