Reklama

Reklama

Švýcarák

(festivalový název)
  • USA Swiss Army Man (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hank (Paul Dano), muž vysazený na ostrově, najde na pláži ležící mužské tělo (Daniel Radcliffe). Rozhodne se použít jej jako „pomůcku" při plavbě na pevninu. Když se ale ukáže, že dotyčný muž není zcela mrtev, Hank mu pomůže a spřátelí se s ním. Jeho prostřednictvím se opět seznamuje se světem, jenž na něj čeká... (mac000)

Diskuze

Hanousek11

Hanousek11 (hodnocení, recenze)

Úžasný film, je to velmi zvláštní zážitek, forma zpracování je geniální, ale dost by mě zajímalo co se mihlo tvůrcům hlavou...

na příspěvěk reagoval Misoponia

Dodush

Dodush (hodnocení, recenze)

Na zaciatku som nechapal co to je a o co ide....  nevedel som nic o filme....po prvych piatich minutach som myslel ze to vypnem no dal som to mu sancu.... bol to strasny mind fuck... a prekopane... ale... malo to svoje odvovodnenie .. hlavna myslienka celeho filmu (co vlastne cely cas ide o to)  je uzasna a ludia podla mna co to nepochopili tak to iba hejtuju na cele s "vtipnym" a podla jeho vyjadreni  "inteligentnym" verbalom...... .. u mna hodnotenie 80% dovod ,ze v strede filmu to skripalo stereotypom, Je pravda ze iterpretacia filmu nemusi resp. nesadne kazdemu no dehonestovat si to nezasluzi,  neverim ze ludia ktory pochopili myslienku filmu by ho ohodnotili velmi zaporne. Klobuk dole pred vykonom hercov. Peace...

maco622

maco622 (hodnocení, recenze)

Chápem rozporuplné hodnotenia odpad až 5/5, pretože nie každý sa dokáže povzniesť nad prvými minútami filmu. No napriek ťažko stráviteľnému začiatku je príbeh krásny a emotívny. Človeka donúti spomaliť a zamyslieť sa nad tým čo je pre neho v živote dôležité. A prečo je film z polovice vymyslené bláznovstvo? Aby človek neprepadol smútku. 

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Silně nekrotické přátelství v kombinaci s humorem přece nemůže být špatnou jízdou ?! Myslím , že na jeden večer téhle náladě propadnu ;)  

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

luka4615

Již v dubnu jsem zde predikoval, že tento snímek nezaznamená přílišný úspěch a má slova se podle všeho potvrdila. Jakožto zdejší hororový expert jsem pochopitelně viděl všechny horory, v kterých Radcliffe působil a byly to právě jeho toporné herecké výkony, které měly hlavní podíl na propadnutí všech těchto hororů. Nepochybuji o tom, že se v rámci Swiss Army Man jednalo o zcela totožný případ. Kvalitnější herec by bezpochyby zajistil červená čísla.

na příspěvěk reagoval Brooks

janarandova

janarandova (hodnocení, recenze)

Pro mě fakt naprosto nepochopitelnej zážitek.. Když nás na kviffu tvůrci před premiérou nutili v malym sále dělat podivný tanečky a řekli, ať radši nic nečekáme... no tak jsem si říkala, na co jsem to proboha šla.. A to samý jsem si říkala i po skončení filmu. Absolutně jsem nechápala, co jsem právě zažila a leželo mi to v hlavě ještě asi 14 dní. Ale ve výsledku jsem si vlastně uvědomila, že to bylo naprosto dokonalý a jedinečný, takže jakmile dostanu šanci to vidět znova, jdu do toho!!

Uživatel J*E*A*N*N*E smazal svůj příspěvek.

Johny303

Johny303 (hodnocení, recenze)

b33ro

Položil jsem dotaz Cinestaru.

Část jejich odpovědi týkající se filmu zde:
,,...film Švýcarák u nás bohužel promítat nebudeme, film nemá stanovené datum české premiéry, takže se promítal pravděpodobně pouze v rámci festivalu. Znamená to tedy, že tento film nebyl vůbec poskytnut českým distributorům."

na příspěvěk reagoval Wallis3

Uživatel Wallis3 smazal svůj příspěvek.

Johny303

Johny303 (hodnocení, recenze)

Rád bych film viděl, ale v kinech se ho zřejmě nedočkám. Škoda. Kina zřejmě zařazují do programu už jen bezcenné sci-fi hovadiny...

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

proč mám pocit, že to dopadne jako VVitch a počkáme si rok, než to vůbec někdo pustí do distribuce....jestli vůbec....

na příspěvěk reagoval Deryll

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

JoJo už sem si zjistil ze je to od nich a hned sem si musel par songu postahovat pac sou dobrý ale každopádně děkuji za odpoved...:)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Viděl jsem dobře?? Vážně tam lítali, když si řóchnul u ohně a pak na něm jel jak na skútru?? :-D jsem zvědav na tento počin

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Ten trailer je naprosto boží!!! už ani nevim kolikrát sem ho viděl:)

Související novinky

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2016 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2016

Výběr tří nejlepších filmů roku dle jednotlivých TOP uživatelů ČSFD.cz je každoročně oblíbeným čtením. Adepti měli za úkol vybrat tři pro ně nejlepší filmy, uvedené v roce 2016 do českých nebo… (více)

Radcliffe u FBI

Radcliffe u FBI

01.08.2015

Představitel Harryho Pottera neusíná na vavřínech. Zatímco si řada herců z kouzelnické ságy stále užívá dovolenou, Daniel Radcliffe víceméně jen přebíhá mezi natáčecími placi. Ještě letos ho uvidíme… (více)

Reklama

Reklama