Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Escobar nechal zabít desítky policistů, na což prezident Gaviria reagoval tím, že do čela Pátracího bloku opět postavil Carrillu. Dokáže Carrilla Escobara konečně zastavit? V minulém díle se podařilo Peňovi a Murphymu odhalit Escobarův úkryt, ale Pinzónova akce byla příliš okázalá, takže jim Escobar unikl. Escobar se navíc za útok na svůj dům pomstil útokem na 30 policistů a většina z nich skutečně zemřela. Pinzón proto na svoji funkci rezignoval a prezident Gaviria zavolal Carrilla, aby se vrátil z Madridu a vrátil se do čela Pátracího bloku. Carrillo sice nehraje podle pravidel a občas jde hodně přes čáru, ale rozhodně má největší šanci na úspěch. Když se Carrillo vrátil do Kolumbie, tak jako první udělal to, že se svými muži zajel do čtvrti, kterou Escobar v Medellínu postavil a vymočil se v ní na malbu s Escobarovým obličejem. Tato akce pomohla DEA a CIA odhalit pravděpodobné pozice dětských špehů, kteří pro Escobara pracují. Když DEA a CIA získaly přibližné pozice Escobarových špehů, tak v noci vyrazila skupina policistů, která tyto dětské špehy pozabíjela. Carrillo pak před děti předstoupil a toho nejstaršího z nich zabil. Carrillo řekl, že smrt čeká na každého, kdo bude pracovat pro Escobara. Carrillo dal pak jednomu z chlapců kulku a řekl mu, ať ji předá Escobarovi se vzkazem, že tahle kulka je pro něj. Escobarova žena je velmi nešťastná z toho, jaký život žije. Povolání Carrilla ji navíc jen utvrdí v tom, že Gaviria chce, aby byl Escobar zabit. Escobar tedy musí vyřešit i tuto situaci. Escobar v tomto díle pátrá pro Judy Moncada, která je manželkou muže, kterého Escobar zabil v La Catedral. Escobar navíc v minulém díle zabil Judy i jejího bratra, takže i ona je rozhodnutá, že Escobara zabije. Judy proto odjede do Cali, kde navštíví Pacha, kterému navrhuje spojenectví. Pacho musí tohle všechno probrat se svými partnery, kterými jsou Gilberto Orejuela a jeho bratr. Tito tři vedou kartel v Cali a s Escobarem soupeří o města v USA. Gilberto už ví, že prezident povolal zpátky do Kolumbie Carrillu, a proto se spoléhá na to, že Carrillo Escobara dostane. Gilberto proto zatím nechce nic moc podnikat, jen navrhuje to, aby Judy předala Carrillovi informace o tom, kde se nachází její laboratoře, protože přesně po nich jde Escobar. Judy s tím souhlasí, ale velmi tím riskuje. Peňa se o pozicích Moncadových laboratoří dozvěděl od pravé ruky Judy a informace předal Carrillovi, který na jednu z nich podnikl zátah. Carrillovi se podařilo několik mužů zatknout a věří, že z nich dostane, kde se nachází Escobar. Murphyho štve, že Carrillo věří jen Peňovi, takže si v tomto díle vynutí, že tentokrát bude s Carrillem ty zatčené vyslýchat on. Carrillo provádí výslech ve vrtulníku na cestě do Bogoty, ale když ani jeden z mužů nepromluví, vyhodí je oba z vrtulníku ven. Murphy na tohle připravený nebyl, i když tvrdil, že je. Judy a Gilberto si myslí, že jejich plán zabral, ale to zatím netuší, že Carrillo z Escobarových mužů nic nedostal. (TV Prima)

(více)

Recenze (22)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl zatím nejlepší díl. Plukovnik Carrillo se s tím s prominutim nesere. Vyhazov z vrtulniku byl parádní. Escobar se dost změnil a kdyby nebyl vrahem, docela by mě jeho postava zajímala a možná i libila se. Herec Moura ho prostě zahrál tak neskutečně parádně, že ho spis v seriálu máte rádi seriál Vas timto směrem i tlačí. K rodině se chová hezky i když manželku podváděl ale furt je to zmrd a ne že Vám ho bude trochu líto. To mě vadí, ale asi to tak má být, bohužel líto mě je spíš jeho rodiny. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klenot, fakt maximálne podarená epizóda. To že seriál je predovšetkým spomienka na násilie z určitého obdobia je vidieť od prvej minúty. Môže za to z veľkej časti návrat diskutabilného plukovníka a jeho jednoduchých ale pritom ráznych metód. Tešiť sa môžte na odborné jednanie s deťmi v podaní plukovníka a jeden efektívny rozhovor v helikoptére. 9/10 jak lusk. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po delší pauze jsem se vrhl na další díl. Chvíli mi trvalo, než jsem se ve všem opět zorientoval. Díl se táhne v rytmu boje násilí proti násilí. Na scéně se objeví odhodlaný plukovník, který se dvakrát nerozmýšlí nad odprásknutím nějakého toho dítěte. Celkově zavedl moc pěkné metody, a tak se občas stane i to, že když někdo nemá, nebo když někdo nechce sdělit kýžené informace, tak si zkrátí pobyt v helikoptéře, která se vznáší v dostatečné výšce, aby pád nebylo možné přežít. Proti Escobarovi zbrojí nejenom policie, ale i konkurence. V tomto díle se ovšem o zbrojení převážně povídá. Dojde snad k jedinému akčnímu momentu, kdy proběhne zátah v menší kokainárně. Jináč jsem si povšiml, že Pablovi začínají rašit šediny. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa do druhej sezóny vracia moja asi najobľúbenejšia postava prvej série, odhodlaný plukovník Carrillo - charizmatický, ale veľmi tvrdý muž, ktorý vie, s kým si zahráva a proti akým sviniam bojuje a tak veľmi dobre vie, že sa sám musí čiastočne stať sviňou, aby mal šancu nad takými parchantami vyhrať. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is Gilberto Rodríguez Orejuela. And if you've never heard of him, it's because that's exactly the way he wants it. Ask him what he does for a living and he'll tell you that he's a banker, and that would be true. In fact, he and his brother Miguel controlled their own bank. Or he might tell you that he and his brother owned and operated one of Colombia's largest chains of drug stores. The brothers could also tell you they ran their own soccer team. Which they did. América de Cali, one of the best teams on the continent and a fierce rival of Pablo's Atlético Nacional. But what they'd never tell you is that these businesses were a front and that the Rodríguez brothers were the second biggest cocaine traffickers in the world: the leaders of the Cali cartel." ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama