Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (60)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo nepodarený film, ktorý ale ani chvíľu nenudí a to najmä vďaka tomu, že neustále premýšľate nad známym štýlom Briana De Palmu a tým, ako v Domine nefunguje. Nefunguje hneď úvodná sekvencia, kedy vôbec nesúhlasí časopriestor, ale je to tak vtipne absurdné, že sa začnete baviť a chcete vidieť, čo De Palma bude predvádzať ďalej. No a záverečná pasáž v aréne a jej okolí je už tak mimo, že sa z filmu stáva nefalšované guilty pleasure. Keď čakáte, akú dohru budú mať všetky udalosti, tak film zrazu skončí. Hodnotenie príliš objektívne nie je, ale bavil som sa, i keď úplne iným spôsobom, ako kedysi vynikajúci režisér zamýšľal. No a Carice Van Houten vyzerá stále lepšie a Coster-Waldau asi nikdy nebude filmová hviezda, dnes ale úplne stačí byť seriálová, takže trápiť ho to nemusí. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Policista Christian (Nikolaj Coster-Waldau) se snaží dopadnout muže, který smrtelně zranil partnera Larse (Søren Malling)... Ser Jaime Lannister, známý také jako Králokat a Melisandra z Ašaje se potkávají na filmovém projektu s příběhem děravým jako ementál. Film nemůže zachránit ani akce, protože je mizerná a není ji mnoho. Muselo tady dojít k nějaké chybě, protože tohle nemohl režírovat Brian De Palma. HODNOCENÍ 30% ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý,Jak scénář ,režie,výkony herců.Čekala jsem obvyklé natočení tohohle tématu .Film naprosto vybočuje.Scénář pojal tohle téma úplně jinak.Drží se při zemi.Napětí tam bylo až až. Do 89 minut ho museli doslova našlapat.Já jsem měla ze záběrů s dronem ze stadionu mravenčení v zátylku.Doprovodnou instrumentální skladbou teda přiložili pod kotel!Natočeno typicky po seversku.Mimořádně skvělý dabing ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jejda, to se nám to nepěkně vykloubilo, místy až na hranici snesitelnosti. Měla jsem původně v úmyslu být v hodnocení shovívavá, ale nejsem a nebudu, neb jsem z toho rozladěná jako starý piáno. Upřímně lituji herecké osazenstvo, které se snažilo ze všech sil, mj. Paprika jako vždy úžasná, ovšem Skavlanův podpis vyretušovat nejde. Ani absence logiky by mi nevadila, kdyby mě to bavilo. Holt nebavilo, no.. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery!!!! Obrovské zklamání. Nebo spíše hodně špatná parodie několika různých filmů. A spousta klišé, nebo lépe řečeno hodně nelogických a hloupých situací, (zapomenutá pistole, nechání kolegy napospas osudu, horolezecká přehlídka na římse, zabijácký dron, zapojení CIA). Je toho na mě tolik, že obdivuju toho, co dokázal vymyslet takhle hloupý scénář a Briana za to, že má ve svém věku zapotřebí točit tyhle srágory, (ironie). A Snareda za to, že tomu šoupl tolik hvězd. A nakonec sám sebe, že jsem to dokázal dokoukat až do konce, protože to už bylo vážně veliké, několik nekonečných minut trvající utrpení. ()

Galerie (27)

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama