Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (292)

dom156 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi přijde, že se dost zaškatulkovaní herci se v dobrém světle objevují i v jiných žánrech (Vaughn, Theron, apod.). Proč tohle vůbec píšu? Jelikož film není o ději, o tricích, hudbě či kameře, ale je o obsazení dvou hlavních rolí. Zde konkurz skutečně vyšel na jedničku podtrženou s hvězdičkou. Mezi oběma (Theron, Rogen) funguje taková zvláštní kouzlo, až jsem si říkal, že by mohli být pár za jistých skutečností i v reálu. Noty jsou klasicky rozdané, kdy se velmi nesourodá dvojka postupně dává dohromady. Vzhledem k jejich rozdílnosti a i pracovní náplni nám vytváří plno humorných scén a já výtečně bavil. Vřele doporučuji. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb dva protipóly se zase najdou. A ještě jim u toho zahraje It Must Have Been Love od Roxette. Místy objevné, tak trochu šablonovité, jdoucí předem vyznačenou cestou, ale pořád zatraceně fajn. Lidé kolem režiséra Jonathana Levina nevydírají, nenabízí okoukané scény (jasně, pár jich být musí) a když už trochu zabrnkají na divákovy emoce, vyplní další minuty nezastavitelně hláškujícím Sethem Rogenem, který to rozjede coby (utajený) novinář hned zkraje na party organizace Ku-klux-klanu skokem z okna, následně zapaří s americkou ministryní zahraničí a pak se s ní možná podívá do Bílého domu. Onou ministryní je neodolatelně kouzelná Charlize Theron a zrovna potřebuje někoho, kdo dodá jejím projevům šťávu. A možná také někoho, kdo jí krapet otevře oči. Nekonvenční páreček, kterému jsem chemii rád uvěřil, a který na nás sype malá životní moudra a dospělácké vtipy. Rozpustile zábavné pasáže i nekorektní přisprostlé hlášky (semeno si nicméně mohli tvůrci odpustit) s dvojicí výtečných herců prostě vytváří permanentní úsměv na tváři, v druhé polovině bych nicméně možná scénu nebo dvě vystřihnul (tempo při zvolené délce krapet kolísalo). Pro milovníky feel-good movies povinnost, navíc s přesnou hudbou. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Skvělá Charlize Theron vytahuje z průměru jinak velmi politicky korektní a jen velmi zlehka vtipnou komedii o liberálně populárních tématech jako je žena na postu prezidenta, ochrana minorit, boj za lepší životní prostředí a samozřejmě zesměšňování a urážení Trumpa. Je mi jasné, jak se v Hollywoodu za to plácali po zádech, jak se scénář psal téměř sám a herci ve filmu téměř dobrovolničili, nicméně mě tato politická zaujatost neoslovuje. 6/10 ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Srážka s láskou/Long Shot... Komedie, ze scénáře Dana Sterlinga a Liz Hannahové. On napsal Interview, ona Akta Pentagon. Jedná se o komedii, která se tak trošku zaobírá politickou situací v USA a ráda by řešila otázky ženské síly v politice, osobnosti člověka a mediálního zájmu. Chtěla by to být komedie vtipná, jak je u Setha Rogena zvykem tak trochu přitažená za vlasy a zároveň trochu chytřejší. Ve finále ale z toho nic zas tak velkého není. Seth Rogen a Charlize Theron jsou jako hlavní dvojka fajn a i když by je náhodný divák k sobě přiřadil jako pár těžko, ve finále je snadné přimhouřit oko a vnímat je jako zamilovaný pár. Rogen je opět sympatický žid, který dokáže prodat většinu hlášek a Theron to sluší a zároveň dokáže hrát ženu inteligentní, která by se z fleku mohla stát první prezidentkou USA. Výrazný je i o O´Shea Jackson Jr./Ice Cube Jr., který stejně jako Rogen dokáže prodat většinu gagů. Andy Serkis je zamaskován k nepoznání a Bob Odenkirk je jako vždycky fajn. Bohužel nejde o tak výrazně originální film v rámci žánru romantické komedie a odlišuje ho jenom hodně drsný humor, který se opět jak je u Rogena zvykem točí především kolem vtipů o drogách, sexu a židovského vyznání, bohužel asi po deseti filmech už začíná být tokhle Rogenovské funny cílení celkové unavené a nějak extra už nepobaví. Film je navíc možná i až příliš dlouhý. 125 minut je na romantickou komedii strašně moc, zvláště když se zápletka filmu nikam výrazně neposouvá a pořád jezdí kolem zajetých kolejí. Ničím extra dějově nepřekvapí, skončí tak nějak dle očekávání a vlastně nebude důvod na tuhle komedii nějak extra vzpomínat. Pokud ale má někdo slabost pro Setha Rogena tak tím pádem asi povinnost... Nejvíc jsem si z toho filmu odnesl fakt, že pokud má Seth Rogen šanci u Charlize Theron, možná mám i já s jednou nejmenovanou love interest ve finále šanci! ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Charlize to s Rogenem moc sluší. :-D Výborná feel good komedie narvaná odkazy a typickými huličskými fórky. S šablonovitostí se v tomhle žánru už tak nějak počítá. Jenže ono to i něčem je. Ať už jde o enviromentální poselství, silné ženy ve vedení, neonacisty nebo politickou korupci Rogen přichází vždy s minimálně jedním dobrým vtipem, který rozběhne diskuzi u piva. Pretty Woman s Cumguyem místo šlapky. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Fred (Seth Rogen) spomenie, že Charlotte (Charlize Theron) kandidovala do školskej rady v roku 1991, keď mala 16 rokov a on 13 rokov. Na základe tohto tvrdenia má v prítomnosti Charlotte 44 a Fred 41 rokov. (dwdb)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama