Reklama

Reklama

Voodoo Island

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Postavit hotel na ostrově, který je plný masožravých rostlin a kde z domorodců čiší otevřené nepřátelství, není nejlepší nápad, o čemž se brzy dozví i skupinka na něj vyslaná. Ač relativně krátké, místy neuvěřitelně dlouhé - takové měření srdečního tlaku a pokusy spojit se vysílačkou neberou konce. Ostrov už je lepší. Herecké výkony odpovídají béčkovému pojetí, jen Karloff vyčuhuje nad ostatní. Škoda, že děsuplné scény budí úsměv - boj s rostlinnými nafukovacími chapadly z plastu byl k popukání. Claire se musela hodně snažit, aby ji chapadla ovinula a dovedně skryla její nahotu... Kdyby se alespoň rozevřela ta masožravka, co uzavřela děvče, a ukázala obranou kostru....to ne. Jako plus vidím, že nebyla použita nikde zadní projekce a točilo se v exteriérech, nikoliv ve studiu. Kontrolní otázka: lze zastřelit masožravou rostlinu? 2,5* ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Takové příjemné překvapení, když spustíte neznámý horůrek a jako hlavní hvězda na vás zase po letech vybafne Boris Karloff! Pravda, notně zestárlý a sešlý, s nepřirozeným opálením proti bílým vlasům, ale pořád je to on. A takové nepříjemné překvapení, když zjistíte, že ten film je nudná a nezábavná pitomost, kde se sice vúdú vyskytuje, ale naprosto okrajově, a kde pomocí vúdú proměněná zombie připomínají leda strnulé Frankensteinovo monstrum (Karloff je to asi učil). Vůbec nejvtipnější jsou ale podivuhodné šlahounovité rostliny, které mají cosi jako obličej, slintají a svými šlahouny škrtí lidi. Zvlášť při koupání to vypadá legračně, když se plavkyně pere se splasklou gumovou hadicí, jež má být jako smrtící, a nedaří se jí vyvolat tu iluzi všemi (ne)hereckými silami. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film začíná tak, že vidíme muže kterej je uhranut nějakým druhem voodoo magie. Vědec Phillip Knight v podání Borise Karloffa se poté vydává se skupinkou na ostrov kde se mu to přihodilo aby tuto teorii potvrdil nebo vyvrátil. Problém je v tom, že než se na ten ostrov dostanou divák musí protrpět cca 45minut. Až poté se začne něco dít. Těch prvních 45minut je opravdu nuda k uzoufání. Jakmile se ale skupinka dostane na ostrov už to začne být alespoň trochu zajímavý. Ostrov je plnej masožravejch květin, domorodců(křováků) a na scénu nastoupí i náčelník domorodců. Škoda, že akce přichází až ke konci a většinu stopáže se nic moc neděje. Tentokrát to na vyšší hodnocení nevytáhne ani(o5 skvěle hrající) Boris Karloff. Zkrácení stopáže by určitě nebylo na škodu. Lepší 2hvězdy. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama