Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec. (Varan)

Recenze (29)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako vážně? 3 díly v řadě a celé vyšetřování nebo posun je na ploše sotva 15 minut. Opět se zase více soustředíme na hádku s manželkou, zasunem po střelbě a čtením knihy. Přestřelka na začátku má jen nakrmit a trochu probudit mě jako diváka. (Spoiler) Konečně se dočkáme i setkání dvou senilů, kde mě utvrzuje, že zaměřit se mělo na jiného z těch dvou detektivů. Pátý díl a celý případ by se dal sestrihat na třicet minut. Bohužel dvojka detektivů nemá chemii a tak ve mě konec dílů nevytahl ani kousek emocí. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Srandy nikdy nie je dosť." Neviem no, na tretej sérii sú zďaleka najlepšie dialógové scény medzi Haysom a jeho ženou a Haysom a jeho parťákom. Samotné vyšetrovanie ústredného zločinu mi pravdupovediac príde dosť nudné a nezachráni ho ani solídna úvodná prestrelka. Potešil koniec, hoci som si stretnutie po rokoch predstavoval inak. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cynický blonďák Stephen Dorff a soustředěný Mahershala Ali dál válí, přežijí solidní přestřelku, dokonce se dočkáme setkání staříků po letech. Stěžejní je nicméně otázka, zda je dívka z kamerového záznamu Julie. A zda má mít zdrcený otec zase nějakou tu naději. Objevují se postavy (1990), které vyšetřování o dekádu dřív poznamenalo. Wayne v tomhle ohledu zpytuje svědomí, zda něco před lety zásadně nepodcenili. Omáčky je ale pořád hodně. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto Pizzolattovi ušlo. SPOILERy! Doterajší pocit z tretej série bolo maximálne nadšenie a piatou epizódou zrazu prišlo toľko logických lapsusov, až to pekné neni. Tá očividná vec s ruksakom, povedzme. Že po evidentnej a opakovane spomínanej duševnej poruche (pravdepodobnej) dospelej Julie, obaja hlavní detektívovia podozrievajú otca, možno. Ale aby niekto komu hrozí kreslo zabudol na svoju obhajobu a následne ju mimo reči spomenul s odstupom dekády, ako keby nešlo o nič dôležité; presne takéto veci a primitívne deus ex machina zvyknú pokaziť celý príbeh. Predovšetkým, pokiaľ má byť jeho hlavnou devízou scenár. Zachraňujú to iba dialógy, snaživý Dorff a vynikajúci Ali. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pizzolatto sa drží vlastnej podmienky, že v polovici každej série prinesie poriadnu prestrelku. Tentokrát skutočne pohýňa dejom vpred, vyšetrovatelia v osemdesiatom roku totiž prišli na horúcu stopu a takpovediac prípad vyriešili, i keď my od začiatku vieme, že sa mýlili. No pre viaceré skupiny divákov tak môže ísť o sklamanie, keďže divák je čo sa týka informácií pred postavami, ale aj v tom spočíva Pizzolattova hra počas celého seriálu. Niečo sa dozvedáme aj o parťákovom súkromí, čo je príjemné spestrenie oproti rozhodnutiu venovať sa doteraz podrobnejšie výhradne hlavnej postave. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama