Reklama

Reklama

Drtivý dopad

  • USA Deep Impact (více)
Trailer

Obsahy(1)

K Zemi se blíží Wolf-Biedermanova kometa, větší než Mount Everest. Ke srážce, jež bude znamenat konec planety Země, má dojít za necelý rok. Zatímco se chystá vesmírná expedice, jež se má pokusit rozstřílet kometu jadernými zbraněmi, na Zemi se rychle chystají podzemní kryty, jakési archy záchrany. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (417)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Klasicky hollywoodský konec amerického světa, kde Frodo na motorce ujíždí přílivové vlně.. Smutnou skutečností je, že celý film jen vlastně čekáte, kdy sebou ta vlasatice praští do moře a slzy zjihlosti se smísí se slanou vodou. Je mi líto, ale s Armageddonem to házím do jednoho pytle, který patří schovat do sklepa či na půdu (podle toho, kam chodíte méně). Jak se tak dívám, pro některé je největší science fiction obsazení M.Freemana do role amerického prezidenta a ejhle - než bys párkrát řekl "borůvkový koláč“ - je tu Barack! Snad to není znamení nějakého blížícího se Wolf-Biedermana.. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Katastrofické filmy jsou též mými oblíbenci a tak není divu, že mezi ně patří i tento. Vystupňované tempo a solidní efekty jsem obdivoval před deseti lety. Nyní jsem měl sto chutí rozstřískat televizi...no nedivte se. Když se ve dvanáct v noci, 10 minut před koncem rozhuláká znělka reklamy, to naštve nejednoho diváka. "Tyto" televizní stanice zase minimálně na rok nezapnu... :-) 70% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Armageddon na jiný způsob. Svým způsobem mám tenhle film opravdu rád. Z lidí se stanou jen mravenečci utíkající před obrovsku vlnou. Uvědomí si, že nejsou vládci planety a že se musí připravit na všechno možné hrozící jak z vesmíru, tak z nás samotných. Dokonce ani Eliah Wood mi tady moc nevadil. Přesto se nemůžu překousnout přes to, že Drtivý dopad nemá tak drtivý dopad na mě jako diváka ani emocionálně, ani vizuálně, ani dokonce hudebně. Je to takový mírný nadprůměr, který mě však rozhodně neurazil a klidně se na něj ještě v budoucnu rád podívám. 65% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

V momentě, kdy se Elijah Wood rozhodl zachránit na malém vršíčku, bylo jasné, že to s tím filme jde do záchodu. Film vyšel ve stejné době jako jeho pompéznější brácha Armagedon a je to znát. Je znát, že producenti dali hlavy dohormady a ten nejbohatší pak řekl: "Sakra, chlapi, na druhej Armagedon už nemáme prachy. Dáme tam dva záběry z Armagedonu, jak se k zemi řítí ten velkej meteorit, ale záběr bude horizontálně převrácenej, aby to nikdo nepoznal a po zbytek filmu necháme Froda běhat po lesích. A jestli tam neprocpeme alespoň dva patetický projevy o lidskosti a solidaritě v USA, skončíte všichni na dlažbě. A teď všichni do střižny, hajzli intelektuálský." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem od toho teda vic. Pokud budu porovnavat s Armageddonem, tak z toho jasne vyjde Armageddon jako vitez, jelikoz je skoro ve vsem lepsi. Vetsina hercu je takovejch nijakejch vcetne Morgana Freemana, hudba je hodne spatna a triky taky nic moc. Navic zhruba 90 minut se jen keca, jak se zachranit a kdyz uz pride nejaka akce tak za moc nestoji. Souhlasim s golfistou, ze tenhle film neni tolik zamerenej na hrdinstvi, coz je ale podle me v tomhle pripade skoda, protoze de o zachranu cele Zeme a tam by hrdinove meli bejt. Ale samozrejme, ze tu nejaky radoby hrdinsky a drsnacky hlasky typu "Musime tem dole dat sanci na preziti" jsou. A ten konec kdy voda smete cely mesta, ale kopecku na kterym je Elijah a jeho holka se vubec nedotkne je fakt trapnej. Vetsinu filmu jsem se nudil, takze slabsi 3*. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (21)

  • Film se s tržbami téměř 350 milionů amerických dolarů stal nejvýdělečnějším ze snímků roku 1998, režírovaných ženou. (Terva)
  • Natáčení probíhalo od 16. června 1997 do 24. října 1997 ve Virginii, Washingtonu, Californii a New Yorku. (ČSFD)

Související novinky

Hezký den Vám všem!

Hezký den Vám všem!

17.04.2005

Spielbergova stejnojmenného hitu z roku 1951. Trochu ovšem zaráží jméno scenáristy a režiséra, který má projekt na starosti. Je jím totiž Stephen Sommers. Snímek protentokrát neprodukují Sommersovi… (více)

Reklama

Reklama