Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (187)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč je to tak podhodnocené. Přitom je to taková milá feel good a malinko černá komedie o dvou lidech a nikom jiném. Člověk buď umře nudou u opravdu dlooouhých dialogových scén, nebo se hezky naladí na pomalejší tempo a nechá se vést, sarkastičnějšími než obvykle, Keanu Reevesem a Winonou Ryder. Nevím, proč na to ti dva kývli, ale bez nich by to takhle nefungovalo. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Dala bych 3*, ale nadhodnotím kvůli tady té smršti špatných hodnocení. Rozhodně to není nezajímavé a párkrát jsem se opravdu od srdce zasmála. Vcelku originální pojetí romantické komedie, to se musí nechat. Nechápu, proč je tady tolik vypsaných herců, ve filmu hrají jen oba hlavní představitelé, jinak tam je jen kompars, nikdo jiný tam neotevře pusu, ale nenudila jsem se, to opravdu ne. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé duo pod nudnou taktovkou. Reeves a Ryder si sedí dobře, stejně jako jejich postavy a jejich charaktery, ale celé je to takové unylé, i když to má jen (ani ne) devadesát minut. Vtipné to je, Winona nahrává, Keanu suše hláškuje, tohle funguje fajn, ale příběh je unylý a celou dobu jsem měl pocit, že režisér to jen tak nechává plynout a čeká, co z ústředního dua vypadne ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Už si ani nepamätám, kedy naposledy som sa nevedel dočkať konca nejakého filmu, tak ako v tomto prípade. Táto konverzačná pseudo romantická "komediálna" dráma bola jedna obrovská katastrofa. Tie nekonečné akože sarkastické dialógy boli v konečnom dôsledku absolútne o ničom. Normálne ma z týchto dvoch až rozbolela hlava, a jediná dilema z celého filmu bola tá, že som sa nevedel rozhodnúť, ktorý z nich mi išiel viac na nervy. Naozaj hrôza... ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Som v šoku, lebo pri tejto dvojici som si hneď povedala,  že to bude isto fajn romantická komédia.. Obaja sú moji obľúbení herci, no nefungovala ani chémia, ani akoby nasilu vtipné konverzácie (ktoré vlastne tvoria celý film) pritom herci sa snažili čo to šlo, aj improvizovali, ale bohužiaľ nakoniec to celé vypálilo skôr trápne. Nebolo to dobre zvládnuté po režijnej ani scénarskej stránke. S ťažkým srdcom dávam ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Při scéně, kdy Frank (Keanu Reeves) a Lindsay (Winona Ryder) sledují z postele film, lze vidět chybu střihu. V záběru zblízka drží Frank Lindsay za rameno, zatímco Lindsay si hraje s vlasy. Při záběru z dálky, který nastává okamžitě (zvuk z televize pokračuje), má najednou Frank ruku na dece a Lindsay ruce úplně mimo obličej. (six_seven)
  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)
  • Při diskusi v posteli Frank (Keanu Reeves) dopije sklenici vína. Zatímco řeč pokračuje plynule dál, mění se vzdálenost kamery, a lze vidět, že sklenice už najednou není prázdná. O pár vteřin později Frank opět pije ze sklenice. (six_seven)

Reklama

Reklama