Reklama

Reklama

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Generál Alexandr Kodorov nejezdí s transportem jaderných hlavic. To je jak Ivana Trumpová v metru." Tahle celosvětová honička za jadernejma hlavicema sice logiku moc nepotkala, ale mně rozhodně připadá zábavná. Vědátorka Kellyová a drsňák Devou totiž zachraňujou demokracii tak odhodlaně, že jsem jim skoro i fandil. Ve skutečnosti jsem ovšem na straně jakýhokoli občana bývalý Jugoslávie, kterej donese hromadu plutonia do domu Balkánský řeznice jako poděkování za její humanitární bombardování. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Preplácané akčné pole nudizmu. Tradične nelogické chovanie postáv, najmä vzhľadom k prioritám, ktoré ich postihujú a jak na ne dotyční reagujú. Nevierohodné a smiešne kaskadérizmy v každej minúte. Slabé resp. dosť nevýrazné výkony celebritných hviezd, medzi ktoré sme sa (čiastočne) a s nadšením "pripojili" i my Slováci. Veď je to predsa super, nehľadiac v akom kvalitatívnom pudingu sme účastníkmi. A je zaujímavé, ako sa tieto atribúty, ktoré som vyššie spomínal ako kritickú nôtu, v žánrových pravidlách často vyskytujú. Ako nejaká rakovina. ()

Reklama

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Pět hvězdiček rozhodně nedám, ale k těm čtyrem bych přidal tak jetě jednu čtvrtinu. Poměrně se mi to líbilo, byl jsem napnutej, a přes některá hluchá místa konec docela vygraduje. Párkrát jsem si poposed v sedačce. Hodně se mi líbily scény s vrtulníkem při stíhání nákladáku s ukradenými hlavicemi. Jestli se tomuto filmu dá něco ¨pochválit, tak je to absence přiblblech vtípků a hlášek, tak často se v akčních hollywoodských filmech vyskytujících. Všechny postavy zůstávají po celou dobu filmu v podstatě věcné, není zde místo na emoce. Na druhou stranu do skutečně dobrého akčního filmu přece jenom nějaký ten krůček chybí. Chce to méně škrobu a předsudků-jugoslávská část filmu je slabá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ale no, na pomedzí trápnosti a solídneho priemeru. My Slováci dávame z princípu ale vyššie hodnotenia, to je jasné. Pokus producentov o presadenie Clooneyho do role akčnej hviezdy budúcnosti našťastie nevyšiel, išiel si vlastnou cestou. V tomto filme ale toho nevyšlo omnoho viac. Lenže keď je tam tá pridaná hodnota v podobe Bratislavy, je to hneď aspoň pozerateľné. Kidmanka konečne so sexy účesom. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Na celý film se moc hezky kouká (tak na 4,5 hvězdičky) až do závěrečného "nahánění záporáka". V tu chvíli nastupuje totálně iritující pasáž filmu kde se "klaďasové" chovají jako idioti a hodnocení u mě padá tak na 1,5 hvězdičky. Opravdu tím koncem podělali fakt solidní podívanou a to hodně. Tedy na film se rád podívám ještě jednou, ale vypnu/přepnu ve chvíli kdy "vrchní záporák" vstoupí na půdu Spojených Států. Jen tak si zachovám dobrý pocit a zbytečně ne nerozčílím. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Ruští vojáci ve vlaku jsou ozbrojeni československými útočnými puškami Vzor 58. (Saccard)
  • Ruští vojáci na základně, ze které vlak odjíždí, mají východoněmecké přilby. (smachj)

Reklama

Reklama