Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (432)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 10/10/// PLUS: tak především asi můj nejoblíbenější žánr - akční sci-fi časovka, navíc se to občas nebere vážně, Frank Grillo je pro mě nový objev, má to zajímavé zvraty, změny tempa i nálad (parodie, akční, komedie, drama), hodně se mi líbila přestřelená akce, proměny hlavního hrdiny a jeho změna vnímání (rezignovanost, nasranost), celkem solidní obsazení a opět Mel Gibson jako typický záporák MÍNUS: pro někoho možná opakující se žánrové schéma, ale to by jsme mohli tvrdit u čehokoliv /// Shrnutí: Do maximálního hodnocení ještě něco chybí, třeba Na hraně zítřka byla ještě více "výpravná scifárna". Deadpool má ještě víc nahláškovaného hrdinu a Free Guy bude asi ještě větší sranda...přesto jsem se dobře bavil, především skvělou akci, kterou jsem si moc užíval včetně plusů které jsem zmínil výše a mám chuť se na film podívat ještě jednou./// Celkem 83%/// ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Reklama

Nevka 

všechny recenze uživatele

Boss Level plní přesně to, co se od něj čeká. Je to zábavná jednohubka, která si na nic nehraje, sází jednu akci za druhou a v rámci dialogů je vlastně docela nápaditá. Má navíc výborné herecké obsazení (Grillo, Gibson a Naomi Watts, která v 51 letech vypadá úplně stejně jako ve třiceti) a šlape úplně bez problémů. Jo, když nad tím člověk začne přemýšlet, samozřejmě tam nějaké logické nedostatky najde, ale o to tady opravdu nejde. Carnahan odvedl dobrou práci a svým koncem mě dokonale vytočil. Mám na jazyku dokonalé přirovnání ke slavnějšímu filmu s podobným koncem, ale z hlediska jeho vyznění by to byl zřejmě dost zásadní SPOILER, tak se mu raději vyhnu. Zasloužené čtyři hvězdičky. Něco takového bych si v ideálním případě představoval od Free Gyue s Reynoldsem. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Prastarý, nesympatický a brutálně nabalzamovaný Franta Gril v unylé, plagiátorské scénáristické mrdce za každou cenu, která úporně chtěla být zábavnější, vtipnější a coolatější, než nakonec byla. Karnahán je nejen mistr nudné akce s nesmírným talentem pro pičoidní dialogy, ale i retardovaný loutkovodič, a tak všechny ty profláklé držky vypadaly, jako by urputně soutěžily o titul mistra světa v toporném přehrávání. Třikrát po sobě omletá akční scéna, po níž následují ubíjející žvanivý konstrukt z hoven a závěr, co vypadá, jako by všichni na place náhle chytli úplavici a děsně se už na to toužili vysrat. Labutí plíseň velkého Mela, beroucího trapné, prkenné štěky, jehož patrně záhy uvidíme už jen po boku Wiliše v „Přímo-do-hajzlu“ počinech věhlasného holyúdského studia 21th Century Shit. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Asi nijak originální, zato velmi zábavný nápad s časovou smyčkou, který to posunuje za běžnou mačo střílečku. Energie vysoká, vyflexovaný Grillo střihá badass hláškaře s překvapivou lehkostí, dnes obzvlášť jsem vděčný za každý obsazení průseráře Mela. Výborně mi to sedlo jako půlnoční akční oddychovka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama