Reklama

Reklama

Návnada v pastičce

(seriál)
  • Jižní Korea Chijeuindeoteulaeb (více)
Trailer

Epizody(16)

V téhle adaptaci oblíbeného webtoonu si chudá studentka bojující s životem na vysoké získá pozornost bohatého staršího studenta s temnou stránkou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na seriálu je zajímavá leda komplexnost hlavního hrdiny, protože hodně dlouho divák tápá, co si má vlastně o něm myslet. Je fajn, že se nám ho celý seriál snaží krok za krokem přiblížit. Jenomže tohle seznamování s Yoo Jungem je vyplněné balastem, který je nezajímavý, nemluvě o tom, že někdy kolem 11 dílu jsem už vlastně ani nevěděla, proč na to koukám. Asi ze setrvačnosti. Yoo Jung tam vlastně ani nebyl, místo něj nastoupili sourozenci Baekových a jejich problémy. Které mě ovšem vůbec nezajímaly. Není to nejhorší seriál, ale působí tak ospale, o ničem, sem tam se něco zajímavého děje, slibný začátek hrdinky byl hned druhou třetí epizodou zadušen a zase máme z ní typickou podržtašku, co poslouží všem. Co je na nich tak skvělého? Alespoň měla fajn kamarády, to jediné tomu dávalo jakous takous zajímavost. Jinak... mě to opravdu nudilo. A poslední díl to zabil. Opět. Přeloženo. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Obrovským plusem je charakter Yoo Junga, o kterém jsem si do závěrečného dílu nemohla udělat jasný obrázek. Ze začátku mě hlavní hrdinka docela iritovala, ale postupem času jsem byla za její charakter ráda, protože bylo hrozně hezké sledovat, jak se s Yoo Jungem navzájem ovlivňují. Ostatní postavy byly celkem fajn, až na přehnanost, kterou přinášela In Ha. Už se mi dlouho nestalo, abych zůstala do pěti do rána vzhůru, dala si čtyři hodinky šlofíka a šla sledovat dál. Někomu se to může zdát ucourané a nezáživné, což ale není můj případ. Většinou nezáživnými scénami vedlejších postav jen tak projíždím, ale tady jsem sledovala opravdu každou minutu. Nevím proč. Prostě protoč. ()

Reklama

bulinka 

všechny recenze uživatele

Čo by som napísala? Seriál som si pozrela, lebo som videla serialy so Seo Kang Joon-om (I will go to you when the wheater is fine, Are you human?), S Kim Go-Eun (The King Eternal Monarch, Goblin) a bola som zvedavá aký herecký a vizuálny progres urobili v priebehu rokov. Chvíľu ma iritovali vlasy hlavnej ženskej postavy Hong Seol (Kim Go-Eun). Odkedy majú Kórejky vlnité ryšavé vlasy? Seo Kang Joon tu pobehoval ako pubertiak, ale aj to sa dalo, veď aspoň pobavil. Jediné šťastie, že sa potom ukludnil a začal sa správať rozumnejšie a ozaj bolo super sledovať jeho vzťah k hlavným postavám Hong Seol a Yoo Jung. Jeho herecká sestra v tomto seriály bola strašná. Stále som sa sama seba pýtala, prečo vytvorili takú trápnu uvrešťanú, nesympatickú, afektovanú postavu. Dalo sa to podať aj inak. Čudujem sa, že hercov z nej neporazilo. U mňa to narušilo tú vážnosť a zmysluplnosť celého príbehu. Veľká škoda. Najviac z celého seriálu ma fascinoval, nadchol a dostal Park Hae-Jin (Yoo Jung). Perfektná hra s mimikou, kamerou, gestami. Toto ja zbožňujem, keď to herec hrá "na dve strany" a nevieš sa z neho "vysomáriť". Priala som si len viac záberov s ním, a aj viac spoločných záberov hlavných postáv. Trochu mi chýbala väčšia intimita a priestor pre nich, väčšia odvaha, by dodala tomu celému väčšiu hĺbku. Akože pol roka spolu chodili a len za ruky... A čo máme 15?  Spoiler: A koniec mal byť čo? Jeden mail "Seol!" a my si máme domyslieť zvyšok. ()

Anapi 

všechny recenze uživatele

Na tuhle doramu jsem se těšila docela dlouho, takže jsem pak byla z výsledku lehce rozhozená. Začátek je super, prostředek hodně upadne a konec je (dle mého) už zas o něco lepší. Bohužel produkce během vysílání změnila asi v polovině scénář a větší prostor tak dostali Baek In Ho a Baek In Ha a odnesl to Yoo Jung, kterého poslali na stáž do firmy, což byla dost velká škoda, protože jsem se těšila na jeho větší psychologickou analýzu. Konec je hodné volný, což se mi docela líbilo, protože tím jak změnili ten prostředek, tak Yoo Jung neměl moc šanci se posunout někam dál. Takže i přes zklamání v půlce seriálu se mi ve výsledku celá dorama docela líbila a určitě ji můžu doporučit. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ne že bych měla problém seriál dokoukat nebo se nutila do sledování, ale říkám si, že kdybych si pustila film, o moc bych nepřišla. Povaha hlavního hrdiny je zpočátku zajímavá, ostatně to on je zápletkou celého seriálu a na jeho tajemném chování celý příběh stojí. Jak se ale velmi brzy ukázalo, nestačí to. Jeho kouzlo časem vyprchalo a zůstal jen chladný a nepříliš charismatický kluk, který se neumí vyjádřit. Všechny moje sympatie si postupně získal Baek In-ho. Jeho sestru naopak považuji za totální katastrofu. Takhle afektovanou postavu jsem snad ještě v ničem neviděla. Už kvůli ní musím ubrat hvězdičku. Finální rozuzlení nebylo špatné, v něčem vlastně i docela odvážně, ale můj celkový dojem to stejně nezachrání. Přemýšlím, čím a proč je ten webtoon tolik oblíbený, protože v seriálové formě za mě tedy nic moc. Slabší 3* ()

Zajímavosti (1)

  • Nabídku ztvárnit hlavní ženskou roli v seriálu inspirovaným populárním eponymním internetovým komiksem, v němž hlavní hrdinka, obyčejná, ale v nitru svědomitá dívka, procházející intimním vztahem s přítelem, jenž ji dělá mnohdy víc starostí než by si sama bývala přála, bez uvedení důvodu neodmítla jen jihokorejská herečka Go-eun Kim (Monster (2014), Memories of the Sword (2015)), ale také její herecká kolegyně a populární zpěvačka Suzy (Big (2012), You Who Came from the Stars (2013)). První jmenovaná se ale na úkor režisérova osobního naléhání v seriálu nakonec objevila. Režisér se dokonce zavázal o jisté úpravy harmonogramu, jen aby herečka neměla problémy se svými dalšími televizními projekty. (Conspi)

Reklama

Reklama