Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 3 (2007) (série)


Miluj bližního svého (S03E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Doktor Martin a Louisa se snaží rozvinout svůj vztah a domluví se, že příjemně povečeří u Luisy v bytě. Zdá se, že ti dva budou mít na sebe konečně klid. To by však na dveře nesměli zaklepat alternativně ladění sousedé, kteří nemají pro soukromí druhých pochopení. Obzvlášť doktor Martin je iritován jejich nesnesitelným přístupem a způsobem výchovy jejich zlomyslného syna. K jeho klidu nepřispěje ani zjištění, že konstábl Penhale trpí kromě narkolepsie i agorafobií. Jak se doktor Martin vypořádá s lidskými nedokonalostmi tentokrát? (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U třetí epizody jsem se poměrně dobře bavil, doktorovi se snad tentokrát ani nedalo nic vytknout, v tomto případě ustál srážku s blbci na výbornou, jak se znám, já bych při setkání s "alternativní" rodinkou nervy na uzdě neudržel. Pokud jsem dobře počítal, Luisu urazil maximálně třikrát, takže začínám mít obavy, jestli nám doktor nějak neměkne. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

No, popisek nám praví, že Doc. Martin nemá nic proti alternativě, ovšem autor scénáře zřejmě ano. Dle něj homeopatie nefunguje, ajurvéda taky ne ( její preparáty jsou navíc zamořeny rtutí, no nevím jak v Británii, ale u nás máme SÚKL), psycholog je blbec a alternativně zaměření lidé jsou idioti. Také dle něj je dobré léčit posttraumatickou stresovou poruchu (?) vitamíny a léta trvající psychózu odborníci obratem vyléčí zřejmě už jen tím, že se na ni přišlo... ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama