Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tucciovi jsou zpátky. Poté, co se vrátí do své vesničky v domnění, že přišli o veškeré bohatství získané v loterii, zjistí, že jejich syn peníze výhodně investoval. Už jsou zase nechutně bohatí a uchýlí se ke starým návykům. Tím ale tohle šílenství nekončí. Tucciovi využijí právní mezery, vyhlásí nezávislost jejich vesnice na Itálii a vytvoří z ní mikrostát osvobozený od daní. Každý se rázem snaží dostat do jejich daňového ráje. Ale Tucciovi moc dobře vědí, že čím více máte peněz, tím větší jsou i vaše problémy! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pozrel som to len kvoli starsej Anne Mazzamauro, ktoru si pamatam z filmov od Huga Fantozziho. Samotna Mazzamauro sa tu len tak mihne, tvorcovia tvorili uz humor nasilu. Smiat sa ani nebolo na com, necudujem sa, ze Mazzamauro po tomto filme uz netoci : 20 % ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

Uječená italská rodinka je zpět. Začínáme rekapitulací prvního filmu. Rodinka chce, aby jejich vesnice vystoupila z Itálie a stala se nezávislá, Otec rodiny změní image na "Trumpa". Opět ve filmu najdeme vtipné situace a momenty, ovšem je to slabší než jednička. V tomto díle navíc najdeme mnoho odkazů na jiné filmy.  6/10 ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Tahle "echt" italská crazy komedie, vyčnívá z dnešní šedivé, vesměs pouze pitvorně trapné komediální produkce, jako záď potápějícího se Titaniku z Atlantického oceánu. Postmoderní přístup se spoustou popkulturních odkazů i narážek na povrchnost (nejen) italského politikaření, spolu s optimistickým vyzněním a překvapivým dějovým zvratem na závěr, dělá z tohoto filmu zábavnou komedii s morálním poselstvím, podávaným s úsměvem a spikleneckým pomrkáváním. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Kvalita druhého dielu klesla rapídne dolu. Varí sa tu z vody a ťaží sa na akej takej popularite prvého dielu. Menej vtipu a nudnejší dej, ale stále sa na to dá pozerať a pre veľmi nenáročného diváka to môže byť fajn oddychovka. 45% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jsme zpět i po druhé a tentokrát bych řekl že tvůrci totálně nevěděli jak pokračovaní natočit. Sranda sice byla ale slabá, tahle uřvaná rodina se až moc snažila, rozhodně bych to trojky nešel, škoda slabý ale mohlo to být i horší. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama