Reklama

Reklama

Asijská spojka

Trailer

Dvojice Američanů žijících v Thajsku, Jack (John Edward Lee) a Sam (Byron Gibson), přišla na způsob jak cestovat a ještě na tom vydělat.Podnikli výlet za hranice Thajska, do Kambodže, a vyloupili místní malou pobočku banky. Štěstí jim přálo a oni shrábli kolem 200 000 amerických dolarů a zmizeli. Nadšený Jack si začal dělat plány do budoucna: jeho podíl by mu stačil na to, aby začal nový  bezstarostný život se svoji milovanou Avalon (Pim Bubear). Budoucnost však není vůbec růžová, jak si dvojice zlodějů představuje. Peníze jsou totiž označené a jejich majitelem je nelítostný mafián Gan Sirankiri (Steven Seagal), který je chce nazpět co nejdříve. Jeho pravá ruka Niran (Sahajak Boonthanakit) je vystopuje a rozhodne se využít zlodějů pro vlastní plány. Bude jim poskytovat typy na banky, kde má jeho šéf ukrytou větší hotovost a oni mu z něj odevzdají rovnou polovinu. Jackovi  a Samovi nezůstává nic jiného, než na tento obchod přistoupit.... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tak. Já jsem to na rozdíl od poloviny tupých ubožáků ( kteří hodnotí automaticky odpadem ) viděl. Jako ono....... je to slabé. Ten film je natočený bez špetky zapálení. Jen rutina a nic víc. Někdy nesmyslně navazující scény, jindy až moc zkratkovitě vyprávěné. Seagal má úlohu záporáka. Oběvuje se tu tak nák akorát. V soubojích se předvede jen jednou a spíš střílí a mluví. Ostatní je špatné a nebo bylo vše řečeno :-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti kluci z TV Barrandov a jiní distributoři to jsou ale pěkné hovada, krást obsahy k filmům chudákům uživatelům (všiml jsem si, že už po několikáté téměř slovo od slova), nebo je to trošku jinak…Nu tento akční kousek není vyložená tragédie, aby se tu musel plácat v černých číslech, nicméně – ovšem vycucaný příběh byl skutečný plný nesmyslných momentů a úsměvných přestřelek (zvláště ta finální v továrně…). Steven Seagal má nejlepší roky a filmy už dávno za sebou, poslední roky se na něj už nedá skoro ani dívat. Je mi to líto, ale je to tak. Tady si zahrál záporáka – super alespoň nějaká změna, bohužel zbytek osazenstva se svezlo společně s ním na vlně podprůměrných výkonů a nezachránila to ani docela pohledná asiatka. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Stevo svaté sádlo Seagal už je asi definitivně v žumpě. Rusáci mu bohužel avizovaných 20 mega na film nepřisypali, ale možná, že šikmý voka mu nově nabídli členství ve dvaceti fast foodech kdesi v ťamanistánu tak proč do toho nejít, že jo? A tak místo Soviet connection tu máme Asian connection. Mno a aby v tom vousatý hubeňour v černým pyžamu nebyl sám tak se na pořádnou prezentaci tohohle filmu vysrali i všichni ostatní, kteří evidentně omámeni svatozáří svatého sádelníka na to svorně serou taky. Jop to jsem si pěkně zasejčkoval o sračkách! MJW se jenom mihne, Sizemore tu pro jistotu vůbec nehraje a ti ostatní stojí za vyliž análek. Akce stojí za hovno, většinu stopáže je to brutální nuda z letargie to pozvedne jenom na 10 vteřin sám Štefan když začne energicky řvát na ťamany aby mu vrátili jeho zajebaný prachy! To jsem čuměl já normálně myslel, že v půlce tohohle filmu regulérně chcípnul. No tak nic co není může být, něco mi říká, že už to nebude dlouho trvat. Za svou nekonečnou trpělivost udílím týhle žumpičce aspoň 5% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

No,tak máme za sebou další pecku.Asi do roku 2005 sem v koutku duše doufal,že Steven přijde s něčim na úrovni.Teď už sem rezignoval,a nad jeho účastí ve filmech se jen směju a bavim.Tohle je o deset procent lepší naž Sniper,jinak ale nezáživná,příběhově roztěkaná,herecky a režisérky fušerská,a samostatnou kapitolkou je Seagal.Děs.Ten jeho vyšeptalej hlas už mi pije krev.Zlatej Štěpnička,co ho daboval.20%. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dva zlodějíčci Jack (John Edward Lee) a Sam (Byron Gibson) vykradou v Kambodži malou banku, ale tam má peníze uložené bos Gan Cerrancurie (Steven Seagal). Nalezením peněz je pověřena jeho pravá ruka Neeron Mortima (Sahajak Boonthanakit), který Jacka najde v bytě přítelkyně Avalon (Pim Bubear)... Steven Seagal byl jedním z několika výkonných producentů a hraje regulérní vedleší zápornou roli. V roce 2016 jde zatím o Seagalův nejlepší počin, protože filmy Sniper: Special Ops a Code of Honor dopadly hůře. Michael Jai White se jako překupník zbraní Greedy zastaví jenom na chvíli a do děje nijak zásadně nezasáhne. Dean Alexandrou se mohl zdržet déle jak jednu scénu, protože tam potenciál pro akci byl. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. Nejde o nic originálního, ale bylo to docela koukatelný. HODNOCENÍ 50% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama