Reklama

Reklama

Samův syn: hon na vraha

(TV film)
  • USA Son of Sam: The Hunt for a Killer

Obsahy(1)

Před 40 lety otřásl New Yorkem hrozivý případ několika vražd. Oběti, jež přežily, rodiny obětí a detektivové, kteří případ vyšetřovali, se podělí o své příběhy. (TV ID Xtra)

Recenze (2)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

“ID” klasika podľa šablóny, podaná bez emócie či hudobného doprovodu, ktorý by aspoň TROŠKU (!) navnadil. Jediným plusom sa tak stavajú občasne autentické zábery z ulíc Nového Yorku, avšak bez detailnejšieho pohľadu na miesta činu či zo samotného vyšetrovania. Ja by som im normálne vyjebal pár faciek za toto. “ID” kanál je proste pasová výroba krimi dokumentov, pričom najlepšie dokumenty od nich, by som porátal na prstoch jednej ruky. Škoda, “Son of Sam” je výborný námet pre intenzívnu, hororovú podívanú v reále, akurát to musia mať v rukách tí správni ľudia, ktorí vedia ako sa hrať so svetlom a farbami. Bez podkladov a materiálov - TO NIKDY NEBUDE TO PRAVÉ ORECHOVÉ! Toto je zas a znova podľa štruktúry: “jedna babka povedala”, akurát že z prvej ruky. Raz vidieť a sto krát počuť, nie je jedno a to isté .. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

1 z těch magorů , co operovali v Usa během 70. a 80. let . A že se jich tam tehdy předvádělo opravdu kvanta. Nicméně Berkowitz byl unikát v tom , že neměl s obětmi pražádnou interakci. Takhle neosobní vraždění - přijít k někomu , párkrát vystřelit a bez zájmu odejít , to přeci jen svědčí o duševní chorobě nejtěžšího kalibru. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama