Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým musí vyšetřit podivné úmrtí mladého mariňáka, který byl otráven. Jed byl podle Abby v sušenkách, které v rámci armádního programu podpory vojáků dobrovolníci posílají jednotkám v zahraničí. Vyšetřovatelé velmi brzy vystopují, že balíček poslal bývalý příslušník námořnictva John Ross. Ross byl v minulosti sám dlouhá léta v iránském zajetí a dnes je známý svou podporou vojákům na zahraničních misích. Ross však tvrdí, že s jedem nemá nic společného. Vyšetřovatelé objeví stopu, která vede k známému moderátorovi Whitovi, který ve svém bulvárním pořadu Rosse napadl. Když se ho jdou vyšetřovatelé zeptat na okolnosti setkání s Rossem, jsou sami Whitem na sociálních sítích nařčeni, že ho zastrašují a cíleně obtěžují. O několik hodin později Whit odvysílá zprávu, že Ross je vrahem, který vojáka otrávil sušenkami? (TV Nova)

(více)

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Během výslechu se šokovaný Whit Dexter (Jake Busey) zeptá: „Chce k tomu něco říct támhle Gary Cooper?“ a odkáže na Gibbse (Mark Harmon), který z rohu tiše pozoruje McGeeho (Sean Murray) výslech. Herec Mark Harmon považuje Garyho Coopera za svůj herecký idol, kterému částečně vděčí za jeho tichou, nenápadnou metodu. (Katka189)
  • Torres (Wilmer Valderrama) řekne: „Bazinga,“ když ho Bishop (Emily Wickersham) informuje, že Whit Dexter (Jake Busey) přišel o několik sponzorů svého pořadu. „Bazinga“ je kultovní hláška Sheldona Coopera (Jim Parsons) ze seriálu Teorie velkého třesku (od r. 2007), dalšího hitu stanice CBS. (Katka189)

Reklama

Reklama