Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

VOD (1)

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Kudly4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl snad nejvíce tupej film, co jsem za poslední dlouhou dobu viděl. Totálně komické scény, cz dabing ten nejhorší co jsem kdy slyšel, těžce nezajímavé postavy (je mi líto Maggie Grace, poslední dobou klesá víc a víc do žumpy), absolutní katastrofa, ze které mě bolí mozek a oči. Čistý odpad. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Myslim,že v současný době tvůrci jako Cohen nemaj na růžích ustláno,a u nás už tyhle filmy ani na nosičích nevyjdou.Jo,zlatá doba konce minulýho století,to byly žně.Na tenhle film by se dělal pořadník.Ale co.Stáhnout se to dá,někdy to jede i tv,takže vo to nepřijdeme.Hlavně že to neni komiks,proboha.Až se marvelovky a jim podobný přejí,tak myslim přijde čas porna.Všichni si budete honit péra u filmů v metru na telefonech,to bude zábava.já ale pořád pojedu svoji lajnu.tohle bylo zase hodně slušný,a nebejt toho ne úplně skvělýho konce,tak dám klidně pět hvězdic.80%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ako obyčajný akčný film počas katastrofy to funguje. A myslím si, že je to celkom pozerateľné. "The Hurricane Heist" toho moc neponúka, ale myslím si, že to stačí. Príbeh je obohraný, jeho dej je absolútne obohraný, no je tu pár zaujímavých momentiek a twistov, ktoré celkom stoja za to. V prvom rade hlavná dvojka Will a Casey sú celkom dobrí. Will je inteligentný, je odvážny, vie prísť s riešeniami a hoci miestami človek uvažuje, či by to vypálilo tak aj v skutočnosti, tak nemôžem povedať, že by to nebolo aspoň trošku efektné a nápadité. Efekty sú trošku mix. NIektoré sú dobré, niekedy sú ale veľmi jednoznačné a niektoré scénky vyzerajú absolútne komicky. Ako napríklad aj smrť hlavného zloducha. Ten inak moc zaujímavý nie je. Jediný mizernejší padouch je jeho pravá ruka Rice, ktorý je tak neskutočne neznesiteľný, že jeho smrť je absolútne pohladenie na duši. A vôbec keď si poviem pravdu aj šéf polície je pekný magor. A jeho monológy ma fakt neberú. A tú guľku si zaslúžil už len za tú reč. Viem, že je to divné, no keď to budete počuť, tak pochopíte. Hrdinovia sú okey, zloduchovia sú väčšinou buď magori alebo blbci s mizernými monológmi. Ale nakoľko sa film viac sústredí na našich hrdinov, je to celkom okey. Asi tak by som uzavrel hodnotenie filmu. Okey. Hodnotenie: C+ ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se tvůrci nedrželi vyloženě jen hurikánu a nenatočili katastrofický film. Jasně nápad dobrej, lupiči co si vytipují vládou zabavené peníze v odlehlé vesnici a tu přepadnou.. zrovna když se blíží hurikán. Co také jiného čekat od akčního béčka? A tady se opravdu jedná o nadprůměr, jak v efektech, tak i herecky vyrovnané. Ale potenciál na dobrej katastrofickej film tam prostě byl, když vezmu co natočili s malým rozpočtem. Škoda, třeba to vyjde příště a tvůrci nás překvapí... 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ono to vôbec nie je zlé! Musím priznať, že som sa bavil. V pohodičke akčný film za temer 5O miliónov. Žiadne prehnané béčko. Miestami plno vydarených veľkofilmových akčných a trikových scén, sviežich scenáristických nápadov (disky na autá, spôsob likvidácie hlavného gaunera), patrične šialené kamiónové finále + fajn kasting plný sympaťákov (Maggie Grace, Toby Kebbell) a patrične nepríjemných záporákov (Ralph Ineson a Ben Cross – pozoruhodné je, že obaja hrali bok po boku v 23 rokov starom Prvom rytierovi, pýtam sa - je to náhoda?). Vydarený mix Povodne, Twisteru, Prepadnutia v Pacifiku, V oku tornáda (2014) a Smrtonosnej pasce. A meganamakané auto s "nožičkami", raz si také kúpim. Ak bude žena súhlasiť. Tak ale mala by, ktorá by nesúhlasila s niečím takým. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Vo finálnej scéne s kamiónmi rútiacimi sa po diaľnici je možné všimnúť si, že kamióny stoja na mieste a nehýbu sa. (Johnny.ARN)
  • Ako prechádza hurikán oblasťou, prináša so sebou prudký dážď a záplavy. Akonáhle sa však oblasť ocitne v oku hurikánu, všetko je „zázračne“ suché. (ČSFD)
  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)

Reklama

Reklama