Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Pepa (Michal Suchánek) od útlého věku čeká na to, až začne ten opravdový a šťastný život. Ve školce nebyl oblíbeným dítětem paní učitelky, ve škole s ním nikdo moc nekamarádil. Na gymnáziu patřil mezi vyložené outsidery. Dlouho mu trvalo, než se osamostatnil, našel si práci, ženu, založil rodinu. V současnosti pracuje jako obyčejný úředník, který žije se svou ženou Zdenou (Petra Špalková) a dospívající dcerkou Zdeničkou (Natálie Grossová). Každý týden chodí s manželkou hrát karty ke svému dobrému kamarádovi Tondovi (Filip Blažek) a jeho ženě Jarmile (Alice Bendová). Zdá se, že Pepovi nic nechybí a vede obyčejný, ale šťastný život jako celá řada jiných lidí. Možná ale, že to není život, o kterém snil. A možná, že ho čeká život úplně jiný. Přijde opravdu ten správný zvrat v jeho životě, když k němu do kanceláře nastoupí nová kolegyně mladá a krásná Pavlína (Alena Doláková)? Nebo když potká svou vysněnou krásku (recepční - Anička Stopnická), kterou občas sleduje dalekohledem a díky které dokáže uniknout alespoň na chvíli z nudné a stereotypní reality jeho běžného života? Paralelně s životem Pepy se nám otevírá i život již zmíněné recepční Ireny, která v soužití se svým přítelem Emanem (Martin Pechlát) není úplně šťastná, avšak stále se snaží otěhotnět. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

cmenda 

všechny recenze uživatele

Pepa je taková průměrná spíše pod průměrná komedie která je zaměřená na jednoho nepříliš úspěšného Pepu.Tak do poloviny filmu si říkáte to bude ještě lepší ale bohužel není tak to nakonec vypínáte se zklamáním že Češi zase nenatočili slušnej film jen tam dali hromadu reklam a to jsem musel protrpět a sranda ta byla dohromady 20 min . ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

S Pepou jsem se nejprve setkal v podobě scénáře. Byl přesně tak špatný jako film. Novákova režie mu neublížila, pouze svou afektovaností zvýraznila a podtrhla jeho nedostatky. Ale ta stupidita (mohl bych šukat kolegyni z OPBH, nadchází tedy můj nejkrásnější den v životě) a odporná “poetika”, tu filmu Pepa vtiskl už Nováko/Sauerův scénář. Šťastný mi nepřijde ani to, že tady kluka ve věku 20+ hraje mnohem delším životem notně opotřebovanej Michal Suchánek. Úplně největší bolest Pepy je ale jeho výstavba. Někdo nedával ve škole pozor, nebo se prostě jen vykašlal na pravidlo výstavby dramatického příběhu. Ten by měl sestávat minimálně z expozice, kolize, krize a závěru. Tady vystačili s hodinu a půl trvajícím uváděním do děje a závěrem. Pan Novák- režisér je neumětel a měl by se na to už vážně vykašlat. Natočit kvalitní film se mu nepodaří a v soutěži o nejhoršího českého režiséra současnosti pravděpodobně taky neuspěje, na to je v této disciplíně příliš velká konkurence. Odstřihněte ho od prachů a pošlete je syrským sirotkům. Dávalo by mi to větší smysl. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlý, laťku trapnosti obvykle v tuzemské produkci mnohokrát přenastavovanou tentokrát míjíme obloukem. Alena Doláková a její odhalená scéna! Anna Stropnická moc sympatická. A Suchoš prostě byl a je dobrej. Postavičky typu Koháka, Vašuta si mohli odpustit, i když chápu, že na plakátech přitáhnou víc lidí než levné víno na letáku Lidla. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tenhle život mi moc nevyšel." Tak snad ten příští bude o něco lepší, Pepo. Musím se přiznat, že jsem se moc nebavil, spíš jsem trpěl s hlavním nehrdinou a při bilancování svýho života jsem bohužel našel několik styčnejch bodů. Depresi jsem však hravě překonal ujištěním, že dneska už jsem chlapák a podobný faux pasy už se mi nemůžou stát. Tím jsem získal nad Pepou výraznou převahu a nemusel jsem ho hodit do odpadu. Raději na něj hned zapomínám a jdu si užívat svůj báječnej život, ve kterým mi žena slouží, děti plní moje skrytý přání a pes mi nosí pantofle. Jó, to je realita. Teda přibližně. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad filmu, pri ktorom sa moje hodnotenie totálne odlišuje od väčšiny. Nečakal som nič, a dostal som fajn záležitosť. A popravde, vôbec nechápem to nízke hodnotenie. Páčil sa mi nielen nápad, ale aj samotná konštrukcia dejovej linky - niečo podobné ako Americká krása, ale takým svojským spôsobom. A myšlienky, ktoré tu sú, sa možno niekomu zdajú ako klišé, ale sú sakra pravdivé. Tento svet jednoducho dobrákom nepatrí. Žiaľ ľudia sú svine a keď cítia niekde dobro, tak si ho automaticky zamenia za slabosť, ktorú treba využiť. Je to preto také depresívne, až je to krásne. Nadpriemer. 75/100 ()

Galerie (108)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se v menších rolích objevili i dva čeští youtubeři – Vladimír Kadlec (VladaVideos) a Petr Kraus (peeetaaaTV). (Stanley619)
  • Natáčelo se v Kladně a Králově Dvoře. Krematorium se jmenuje Motol a nachází se v Praze. Diskotéka se konala v Disco Relax v Kladně. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Ve filmu jsou použity záběry z výstavy Paneland: Největší československý experiment v Moravské galerii v Brně (proběhla od listopadu 2017 do března 2018). [Zdroj: filmovyprehled.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama