Reklama

Reklama

Noční útok

  • USA Breaking In (více)
Trailer 1

Mladá žena Shaun se se svými dvěma dětmi vrací po smrti svého otce do domu, kde prožila své dětství. Má v plánu vyřídit pozůstalost a dům prodat. Netuší však, že krátce předtím se do domu vloupali čtyři nebezpeční zločinci, kteří mají v úmyslu vykrást otcův trezor v domě. Po zjištění, že jsou v domě vrazi, Shaun stihne z domu utéct, ale Jasmine a Glover jsou zajati jako rukojmí. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Ukryje se v lesíku, ale zde ji vypátrá zločinec Peter. Toho se jí podaří přemoci, ale když Eddie vidí, že Shaun drží u Peterova krku nůž, sám ho zastřelí. Shaun později opět ukrytá v lesíku vidí, jak k domu přijíždí Maggie, která jí má pomoci s prodejem domu. Maggie pochopí, že něco není v pořádku, ale když chce utéct, jeden ze zločinců, ji chytí a podřízne. Shaun se nakonec do domu dostane a sejde se tajně s Jasmine, které zadá pokyny, co má udělat... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

oLí 

všechny recenze uživatele

James McTeigue - u něj jsem doposud nešel pod (ale ani nad) 3*. Všechny jeho filmy, pod kterými je jako režisér podepsán, se mi celkem líbily. Tohle se mi nelíbilo. Na to, že to s titulkama nemá ani klasickou hod a půl stopáž je to fakt průser - strašně nesympatický "kladný" ?! postavy a ještě dementnější záporáci.. co si od toho jako slibovali ? Napětí snad néé.. tohle bylo fakt hrozný.. 4/10 max páč to vypadalo obstojně, ale je to fakt shit ! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scenár fakt viac klišé byť nemohol, ale tentokrát mi to prekvapivo nevadilo. Mohol za to jednak ústredný (geniálny) megadom uprostred lesov, jednak to, že mám pomerne rád home invasion a napokon slušný kasting v čele so sympaťákmi Gabrielle Union (ktorá si to celé aj produkovala) a Billym Burkeom (ktorý hrá hlavného záporáka, takže jeho sympatickosť pôsobí mierne schizofrénne). ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Kdo bude chtít tak si vždycky nějaký chyby najde, ale podle mě by to nikoho nemělo urazit.. ono je obecně těžký přijít v home invasion s něčim ,,mimořádným" když to nejlepší v rámci home invasion bylo už zřejmně natočeno, ale já osobně jsem za Breaking In rád protože napínavý to chvílema rozhodně bylo.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Červená krajka na těle Gabrielle Union nebo Jet Li skákající po balkonech hotelu. Takhle si pamatuju akční jednohubku Od kolébky do hrobu. Ovšem Gabrielle táhne na padesátku, dráždivé luxusní prádlo vyměnila za nůž a zapalovač a skáče se tady tak maximálně po střeše honosného domu. Zdědila ho po otci, se kterým neměla nejlepší vztahy. Hodlá vyřídit to nejnutnější a dům prodat. Ovšem tohle místo je pevnost. A to z nějakého důvodu! Plně automatizovaný bezpečnostní systém, všude kamery, vnitřní detektory pohybu, venku aktivující světla. A čtyři zločinci (hloupí a hloupější) si zrovna k vykradení plného sejfu vybrali stejný víkend jako ona a její dvě děti. Australan James McTeigue se nám představil stylovým kouskem V jako Vendeta (u kterého se Wachowští zbytečně stáhli do pozadí) a pak to s ním šlo z kopce. Od té doby se prostě ukazuje jako rutinér, který se tváří, že je něco víc. Není. Přitom první polovina není vůbec špatná. Prostě béčková jednohubka, která může zpříjemnit večer. Jenže v polovině se to překlopí v nezáživný průměr, který pak ve stále nekončícím závěru působí spíš směšně. Jinak bych i ty tři hvězdy dal. Za Fincherovým Úkrytem to samozřejmě zaostává o několik koňských délek. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Breaking In" je film o tom, aby zloduchovia nenaštvali nesprávnu matku. A aby z vydesenej nespravili zúfalú a zúrivú rozhodnutú urobiť čokoľvek. Potom to dopadne tak ako v tomto filme. Osobne poviem, že atmosféru to celkom má, chcel som vidieť ako to dopadne, no do role zloduchov si zvolili vskutku farebnú štvorkombináciu - pokojný šéfko, psychopat, prváčik a zbytočný štvrtý člen. Nemám ich ako inak pomenovať, lebo to sú v podstate všetko, kým sú. Je to trošku prostoduché a nedáva to miestami zmysel. Plus ako povedali viacerí, tí zloduchovia sú celkom tupí a nie je problém, aby ich matka nakoniec celkom šikovne dobehla. Filmu určite chýba, aby sa tu niečo reálne dialo viac. Máme tu dokopy jedinú vraždu a aj to postavy, ktorú sme tu ani nejako pre účely nepotrebovali. No na druhú stranu som si sledovanie tohto filmu celkom užil. Ako ľahký home invasion film mi to v pohode stačí. Hodnotenie: B- ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama