Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Praze se začnou množit vraždy, ke kterým údajně nevede žádný klíč. Chybí motiv. Pouze v okolí místa činu je vždy spatřen muž na procházce se psem. Jak se nakonec vysvětlí, je to otec syna, který prohrál s partou podvodníků ve skořápkách našetřené peníze na auto a spáchal sebevraždu. Otec se vraždami podvodníků mstí za smrt syna. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to je? Žitná, trochu ji ředím čistým lihem... Kasík (Jiří Kodet) prosí pracovníky kriminálky aby ho zavřeli protože mu jde o život, což byla pravda. Ti to odmítli i když je jejich náčelník varuje že pokud někdo Kasíka zabije, tak je stáhne z kůže. Nabízela se prostinká věc, dát m u sledovačku, jednak by ho chránili a jednak by dokázali vraha při útoku zatknout, to se však nestalo. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prípad pro Somrovu skupinu. Takovej trosku horsi pitaval, kteremu moc nechybelo a byl by se dostal do vetsiho podvedomí diváka. Moc hezké pohledy na prahu a vozovy park obcanu...Skupina je ve velmi dobrem slozeni! Vrah zjistuje telefonem kdy je nekdo doma :D to by se u nas nedalo pouzit, protoze tam je porad nekdo. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Když kriminalista Kotek (Jiří Schmitzer) nabírá vrchního Kasíka před restaurací, zajíždí k němu novým žigulíkem s hranatými světly. Když s ním však přijíždí před dům, kde Kasík (Jiří Kodet) bydlí, auto má světla kulatá. (Ricci)
  • Doupě skořápkářů, tedy restaurace, kde se sházeli, bylo na adrese Vítězné náměstí 10, Praha-Bubeneč. (sator)
  • Kasík (Jiří Kodet) prosí pracovníky kriminálky, aby ho zavřeli, protože mu jde o život, což byla pravda. Ti to odmítli, i když je jejich náčelník varuje, že pokud někdo Kasíka zabije, tak je stáhne z kůže. Nabízela se prostinká věc, dát mu sledovačku – jednak by ho chránili a jednak by dokázali vraha při útoku zatknout. To se však nestalo. (sator)

Reklama

Reklama