Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zápas s Banským pokračuje, a je čím dál nebezpečnější. Ohrožen není jen Max, který se vzpírá oligarchovi, v nebezpečí je i jeho láska Sylvia, kterou marně hledá, a dokonce i její dcera Žaneta. Čím dál důležitější roli hraje Maxův mladý počítačový kamarád, který mu umožní hledat slabiny nepřítele. Situace je čím dál napjatější a nervózní je už i Slovenská policie. A pak začne jít opravdu do tuhého. Max má podezření na samotného plukovníka Vargu. Dostane se mu rázné odpovědi, deportace ze země. Jenomže, jak už to často v kriminálních příbězích bývá, všechno je trochu jinak. Přicházejí opravdu tvrdé rány, dopadající osobně na Maxe a na lidi, které má rád. Je třeba vymyslet plán, který by situaci zásadně zvrátil. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování předchozího dílu, které vyvrcholilo tím, že tenhle seriál přeskočil z donchichotské rozverné polokomedie do hutné dramy, kde se řeší vražda blízké osoby a k tomu najde inspektor Max své vlastní pokračování. Nevím, co si mám o tomto díle myslet, ani jak ho hodnotit, ikdyž vím, že to není žádný zázrak, tak je to takové barevné, veselé ( ikdyž tedy zrovna tento díl..) něco s Kukurou, tak se tím dá zabít zoufalý večer. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračujeme v šestém dílu. Max je vyhoštěn ze Slovenska svým slovenským parťákem, mladý Robert se vrací zpět do Prahy, Zoli se s českým folklorním souborem vrací do Bratislavy a rozjíždí pátrání po Sylvii na vlastní pěst. Dostane se i do samotné blízkosti Banského a ke svému vzteku se účastní nálezu mrtvého těla jeho milované Sylvie. Zjišťuje, že její dcera je i jeho dcera a zajišťuje ji ochranu. Nezbývá než spojit síly s podsvětím a Banského odrovnat pomocí jiného mafiána. Sem tam některé scény přitažené za vlasy, mafie občas nejedná nijak hrůzně, občas naopak ano (mučení a smrt Sylvie). Dostali jsme se na velmi vážnou notu, což i Kukura se svým magorovým detektivem ustál se ctí. Mně ovšem chybí zábava, na kterou se v předchozích dílech tolik hrálo. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama