Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

June je odkázána pouze na přítele Nicka, který pracuje jako špionské Oko pro vládu, a na hnutí odporu Mayday, obestřené tajnůstkářskými plány. Vynucené vězení továrny s pohnutou minulostí ale June opustí dříve, než by si byla bývala přála. Podaří se June najít dceru Hannah a odjet s ní z Gileádu? Jako těhotná Služebnice má v patách Strážce ze všech koutů republiky… Mezitím se v Kanadě její manžel Luke Bankole snaží vyrovnat s novým životem, který začíná s bývalou Služebnicí a nevěstkou Moirou, jíž June zachránila krk. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak nám ta úroveň pěkně klesla. Kdybych se dokázal do osudů ženských hrdinek víc vcítit, musel bych někoho požádat, aby mi na půdě přehodil přes trám smyčku, protože bych nedokázal žít s tím, jaká jsme my muži odporná svoloč. Děj epizody byl velice chabý a závěr nasadil všemu korunu. ()

FandaF odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci jsou patrně zfetovaní idioti. Jinak to není možné. To jako fakt někoho baví? Hodně váhám jestli pokračovat ve sledování... Rozvleklý seroš o tom, jak se z ultrakrávy stává megapizda... Propagace multikulti - kdy černoušci jsou vždy za klaďasy co opylují bělošky, naopak by to bylo nepřípustné, že? A pro jistotu to pořádně okořenit tím, že každý druhý v tom díle je teplý. WTF? ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť plný návrat k June a jej osudom. Páči sa mi, ako tvorcovia v druhej sérii presúvaním deja z miesta na miesto prekresľujú fikčný svet, ale stále iba z pohľadu najdôležitejších postáv v deji. Napriek tomu mi precházajúce dve epizódy sedeli do konceptu seriálu viac. Flashbackov zo života hlavnej hrdinky bolo už dosť a to, že sa dozvedáme viac o jej vzťahu s ultra-feministickou matkou, sérii nedodáva dostatočné množstvo šťavy. Ale možno majú tvorcovia v tomto prípade nejaké eso v rukáve. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama