Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kto chcel odpovede, tak ich v deviatej epizóde začal dostávať. Konečne sa ukazuje, o čom v skutočnosti celá sezóna je a zase platí, že aj tu bude rozdeľovať publikum na dva tábory. Ja som s týmto vysvetlením udalostí maximálne spokojný, menej už s tým, že som asi začal seriál sledovať až príliš neskoro a tak som sa o niektorých informáciách dozvedel vopred. Škoda, vážne by ma zaujímalo, ako by som reagoval na túto epizódu ako divák neznalý akéhokoľvek spoileru. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nie, celé zle. 9 dielov z 10 za nami a hodnotím to ako sklamanie. Zaujímavá látka, ktorá sa ale vybrala pre mňa neželaným a nudným smerom. Je pravda, že deviata epizóda ponúkne zásadný twist, ale zapôsobil na mňa skôr štýlom "hmmmm, ozaj?", než "wow, pecka!!!". Teším sa na posledný diel, aby to už konečne bolo za mnou. ()

FaithZombie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově si seriál drží pro mě skutečně vysokou kvalitu a na každý další díl se třesu jako malá, jen nevím, jestli při deseti epizodách na sérii, bylo nutné udělat hned dva díly, které se soustředí pouze na minulost a i když epizoda zodpovídá (méně či více uspokojivě) některé důležité otázky, v ději jsme se reálně nikam nehnuli. Je hodně těžké si představit, že by jedna zbývající epizoda měla dovést tohle všechno k nějakému rozuzlení. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama