Reklama

Reklama

Jsme zvířaty

Trailer

Obsahy(1)

Manny, Joel, a Jonah si prokousávají cestu dětstvím a vzpírají se nestálé lásce svých rodičů. Zatímco se Manny s Joelem čím dál více začínají podobat otci a jejich máma sní o útěku, Jonah si vytvoří svůj bezpečný imaginární svět... My tři. My bratři. My nerozluční králové. Jonah je nejmladším ze tří bratrů, a také tím nejcitlivějším a nejvnímavějším. Jako dítě mladých latinskoamerických rodičů, jejichž láska je impulzivní a nestálá, je od útlého věku konfrontován s jejich konflikty. Temperamentní otec bojuje s těžkou situací přistěhovalecké rodiny na severu Spojených států, a tak se mu stane bližší matčina teplá náruč. Stejně jako se ona uzavírá sama do sebe, i Jonah si vytvoří svůj bezpečný imaginární svět. Jak ale postupně zjišťuje, jeho představy se zásadně liší od chování a hodnot, které vidí u svého otce a bratrů. Snímek "Jsme zvířaty", který vznikl na motivy uznávané autobiografické knihy Justina Torrese, je příběhem o dospívání okořeněný náročnými výkony úžasného hereckého obsazení a úchvatnými animovanými sekvencemi, které přivádějí k životu Jonahův rozpolcený vnitřní svět. Režisér a dokumentarista Jeremiah Zagar vytvořil poutavý portrét života rodiny z dělnické třídy a bratrské sounáležitosti. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Melancholická a vizuálně jímavá báseň o komplikacích doprovázejících proces dospívání, která disponuje půvabnou enigmatickou poetikou a implicitním symbolismem, a zároveň nabízí subtilní studii o hledání sexuální identity a rozpadu rodinných vztahů.... [#PRIDE2020] ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, nenásilná a citlivá sonda o vnitřním coming-outu. Postavy a vztahy v rodině suprově vykreslené a v některých scénách neskutečné jiskry. Ke konci snad jen zamrzí posledních pár vteřin v závěru, který měl po jisté scéně poměrně slušně našlápnuto a bohužel vyzněl (alespoň pro mě) trochu do ztracena. ()

Reklama

Galerie (18)

Související novinky

20. ročník Mezipater je za dveřmi!

20. ročník Mezipater je za dveřmi!

25.10.2019

Program 20. ročníku Queer filmového festivalu Mezipatra bude i tenhle rok plný těch nejlepších queer filmů, diskuzí a večírků. Festival začíná v Praze 7. listopadu a potrvá až do 14. listopadu. Potom… (více)

Reklama

Reklama