Reklama

Reklama

Sežrána zaživa

  • Itálie Mangiati vivi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po zavraždění skupiny lidí, kteří měli návaznost na náboženskou sektu Jonase, se policie dostane na stopu adresy dívky Sheily, díky kousku filmu, který se najde u vraha. Na filmu je její sestra Diana, která před časem zmizela, při účasti na zvláštním rituálu. Po zjištění uvedeného místa se Sheila vydává hledat svoji sestru do džungle Nové Guinee plné barbarských kmenů kanibalů. (Q FILM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

TO 

všechny recenze uživatele

Dívka Sheila (docela kost) se vydává do džungle Nové Guineje hledat svou sestru, která se přidala k náboženské sektě Očištění. Kromě brutálních praktik sekty (znásilňování, sekání hlav) jsou v džungli i tlupy kanibalů (uřezání prsou a následné snědení, rozřezání břicha a vykuchání). K tomu nezbytné stahování zvířátek z kůže a kopa nahoty. Mě všechny kanibalistické filmy přijdou strašně podobné a tenhle tuplem, když jsou vněm zopakovány tytéž záběry, co byly již použity např. ve filmu Kanibalové 2 (boj hada s opicí, uříznutí penisu a zabití domorodce, pojídání hadů). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Méně hnusu, více nudy - Deodato nepřekonán. Eaten Alive je (s)prostou vykrádačkou kvalitnějších a slavnějších kolegů, namátkou hlavně Cannibal Holocaust (1980) a The Last Cannibal World (1977). Utahaný snímek se točí okolo stejné kaše, co ostatní kanibalské fláky: pár měšťáků v džungli, nějaké pojídání divoké zvěře, navíc jen tentokrát okořeněné podivnou sektou. Jo a taky tam v závěru byli lidožrouti, ale skoro jsem se jich nevšimnul. Všechno to odsekávání údů, řezání bradavek a vydloubávání očních důlků zabralo totiž kratičkou dobu. Žádná škoda i přes větší množství nahoty. ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

Lenzi více (hudební motiv, maskarování zvířat) či méně (zasazení děje, příběh) recykluje látku z Canibal Ferox. A opět zůstal jen na půli cesty a stvořil, tak těžce průměrný, možná spíše podprůměrný kanibalský film. PS:Český dabing se opět vyznamenal, Michal Suchánek použitý jako 5 různých postav je opravdu neposlouchatelný hnus. Ale čemu se divit, když vedoucí režie českého znění je Veronika Žilková. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Stejně otřesně amatérský kanibalácký šrot jako KANIBALOVÉ 2 (rovněž od Lenziho), ze kterého zde najdete nešikovně namontovaných několik záběrů, ale mnohem zábavnější. Postavami jsou opět atraktivní blondýna a drsný sympatický průvodce, je tu víc sexu a nechybí žádné myslitelné klišé kanibalských filmů (záchranná výprava do džungle, zabíjení zvířat a jejich vzájemné požírání, znásilňování, kastrace aj.). Osvěžujícím prvkem je motiv náboženské sekty v džungli, inspirovaný skutečnými událostmi. Pěkný domorodky, masívní finále a nesmrtelná, krajně nasraně ponesená hláška "TADY NEBYLI ŽÁDNÍ BĚLOŠI, JEN DVA NOROVÉ A TI TU ŠLOHLI PYTEL DIAMANTů." ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rozhodne film Mangiati Vivi nie je pre mna ziadnym hororovym kultom, to ani nahodou. Kanibalske filmy Zeny od Hluboke Reky, Deodatov Cannibal Holocaust/ mam dobre nastudovane, ale toto bola bieda a podpriemer. Najprv musim spomenut otrasne herecke vykony, prisernu Lenziho reziu a dotycne samice nemali co ponuknut, len to, ze boli uplne nahe /to mam rad/ a bat sa nebolo dohromady coho. Horory mam dobre napozerane, takze viem uz, ako vyzera kvalitny horor - Ale Mangiati Vivi urcite nie je dobry snimok. Takze Lenzi si u mna kultovy hororovy status rozhodne nevybojoval, doteraz ho povazujem za rezisersky podpriemer. 20 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevují totožné scény jako v předchozím Lenziho snímku Vymítač kanibalů (1972). Jedná se o tyto scény: přepadení ženy kanibaly, zápas fretky s hadem, porcování krokodýla, vymačkávání jedových váčků z živé kobry. Scéna přepadení ženy kanibaly měla v každém snímku jiné vyústění. (masekjc)

Reklama

Reklama