Reklama

Reklama

Sežrána zaživa

  • Itálie Mangiati vivi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po zavraždění skupiny lidí, kteří měli návaznost na náboženskou sektu Jonase, se policie dostane na stopu adresy dívky Sheily, díky kousku filmu, který se najde u vraha. Na filmu je její sestra Diana, která před časem zmizela, při účasti na zvláštním rituálu. Po zjištění uvedeného místa se Sheila vydává hledat svoji sestru do džungle Nové Guinee plné barbarských kmenů kanibalů. (Q FILM)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som veľký obdivovateľov talianskej horrorovej produkcie z obdobia sedemdesiatých a osemdesiatých rokov minulého storočia. Zbožňujem ich giallo, milujem tvorbu režiséra Dario Argenta, páčia sa mi Fulciho úchylnosti, ale na talianske ľudožrúdske snímky z tohto obdobia som si nikdy neprivykol. A že ich Taliani natočili hodne. Jedným z nich je aj titul "Mangiati vivi", ktorý bol v našich končinách distribuovaný pod názvom "Zožratá zaživa". Vôbec ma to nebavilo, zdalo sa mi to primitívne a velice mizerne natočené. Nuda. * ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No jo klasika z dětsví ,kterou jsem roky neviděl až ted. Je to hodně laciné ,ale co orgie jsou slušný. Do toho skutečný záběry zvířat jak se navzájem požírají. A jedna šílená sekta či spíš její vůdce,který se vzdal civilizace ale na stožáru má americkou vlajku. Blondýna přežije však by jí taky bylo škoda sežrat. A ještě byla velice praktická a uvědomělá. Je to asi naposled a hned si zašoustala s v té době ještě s průvodcem Markem. No nechtěl bych se tam dostat ani za nic. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Další z typických italských kanibalských béček. Plné nahoty, násilí, uřezaných oudů, krve, vnitřností, ječících obětí, ochotnických hereckých výkonů, kamery bez nápadu a laciného vzhledu. Další výprava za kanibaly, tentokrát atraktivní blondýny hledající sestru, která skončila v podivné sektě. Ve své době to chtěl každý vidět, lákán pro nás tehdy nebývalou mírou výše zmiňovaných prvků, přes tento zájem však zůstává typickou ukázku filmového škváru, který sice může mít pro některé své kouzlo, protože se však mezi takové nepočítám, nemyslím, že bych ještě někdy v životě potřeboval něco takového vidět. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pokud od kanibalského filmu čekáte, že budou někoho žrát, pak zklamáni nebudete. Klasické schéma filmů žánru té doby je naplněno do puntíku. Kromě lahodných záběrů divoké přírody se dočkáte smrtících duelů zvířat - hadilov písař a had, promyka mungo a had, had a stromová opička....co tehdy asi šokovalo, dnes najdete v nabídce stanic specializujících se na přírodu běžně. Párání krokodýlů a ještěrů působí možná brutálně do té chvíle, než si dosadíte domácí zabíjačku či popravu králíka. Jinak jde o běžnou součást filmů kanibalské vlny. Že herci moc nehrají je pochopitelné, cíle filmařů leží někde jinde. Záliba v utínání penisů a odřezávání prsů je zde též, nic dalšího překvapujícího se divák nedočká. Film tak splňuje to, co je v jeho názvu. A chybět nemůže ani typická italská hudba, která je očekávaná, avšak působivosti z Kanibalů R.Deodata nedosahuje. Kromě přírody pak je zajímavá jen přehlídka gore efektů... ()

TO 

všechny recenze uživatele

Dívka Sheila (docela kost) se vydává do džungle Nové Guineje hledat svou sestru, která se přidala k náboženské sektě Očištění. Kromě brutálních praktik sekty (znásilňování, sekání hlav) jsou v džungli i tlupy kanibalů (uřezání prsou a následné snědení, rozřezání břicha a vykuchání). K tomu nezbytné stahování zvířátek z kůže a kopa nahoty. Mě všechny kanibalistické filmy přijdou strašně podobné a tenhle tuplem, když jsou vněm zopakovány tytéž záběry, co byly již použity např. ve filmu Kanibalové 2 (boj hada s opicí, uříznutí penisu a zabití domorodce, pojídání hadů). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objevují totožné scény jako v předchozím Lenziho snímku Vymítač kanibalů (1972). Jedná se o tyto scény: přepadení ženy kanibaly, zápas fretky s hadem, porcování krokodýla, vymačkávání jedových váčků z živé kobry. Scéna přepadení ženy kanibaly měla v každém snímku jiné vyústění. (masekjc)

Reklama

Reklama