Reklama

Reklama

Orange

  • Japonsko orange-オレンジ- (více)
Trailer

Obsahy(1)

Takamiya Naho (Tsuchiya Tao) je šestnáctiletá studentka druhého ročníku střední školy. Před sebou má nový školní rok a v rukou dopis. Dopis, který napsalo její o deset let starší já z budoucnosti. Dopis, který předesílá příchod nového studenta, jenž má Naho změnit celý dosavadní život. A nejen jí. (EMIA)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že je uprostřed té cesty něco zajede. ■ Je pro mě utrpením sledovat ufňukané typy, do kterých je stále nutné pumpovat energii, ale na druhou stranu je přátelství super nosná myšlenka a hodně se mi líbí příběh. Dopis z budoucnosti, který možná nezměni budoucnost, ze které je poslán. Silnější 3*. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kde hrdina mění svou minulost, aby ovlivnil následky v budoucnosti. Tady ovšem necestuje časem žádná z postav, ale je to pouze dopis, který putuje do minulosti. A tím je to složitější, protože samotná hlavní hrdinka v minulosti neví přesně, co se stalo, a nemá zkušenosti svého budoucího já. No zkrátka, dějová linka je moc pěkná a zajímavá a hned vám musí být jasné, že se jedná o další film natočený podle populárního manga příběhu. Trochu mě tam sice chvílemi štvala ta hlavní hrdinka svou bojácností a stydlivostí, ale to poměrně brzy přešlo (navíc vzhledem k tomu, že je to jen nezkušená šestnáctiletá holka, je to vlastně poměrně pochopitelné). Co je důležitější, mělo to své hodně silné momenty, především s důrazem na přátelství a vzájemnou podporu. Obzvlášť se mi líbila scéna na školním závodě a při přenášení žíněnky. Plus ten závěr, který je celkem reálně založený na tom, že změnou v minulosti se nepřekopá celá budoucnost, ale spíše tím vzniká parelelní realita, je svým způsobem o to hezčí. (Viděno na palubě letadla společnosti Lufthansa.) ~(4,0)~ ()

Reklama

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Videné na lete z Tokia. Veľmi japonsky ladený romantický príbeh s dramatickou zápletkou 16-17ročných so sci-fi tématikou cestovania v čase. Pre japanofilov pozerateľné (správanie hrdinov silne rezervované nad mieru našinca), ale nič prevratné a na koniec silný doják. Pekné zábery z celročného mesta Matsumoto (nie Hrad!). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama