Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení je brutálně zavražděn jeden z vězňů, vrah Ivan Visokay. K činu se okamžitě dozná jiný vězeň. Jako obhájce je mu přidělen Jiří Mladý, hned při první návštěvě mu ale obviněný vtiskne do ruky lístek se vzkazem: Neudělal jsem to. Do případu se vkládají Lenka s Prokopem a odhalují, že ve věznici je víc problémů, než je na první pohled patrné. Podaří se jim odhalit, kdo skutečně zabíjel? (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminál fajn, Langmajer fajn, hlášky vězně v podání R.Mrázika fajn ... a jinak ve stejných kolejích jako všechny díly předtím. Musím konstatovat, že dokonce Specialisté s Prachařem jak jsou stejně inteligentní kriminálka, tak aspoň mne dokážou pobavit, na rozdíl od této nudy. Ale jsem nepoučitelný, příští týden to zkusím znovu. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako snesu hodně, ale tohle už je fakt za hranou. Ve vězení dojde k brutální vraždě, jeden z vězňů je podezřelý, protože se na místě najdou jeho otisky a sám se k vraždě přizná. Za této situace vězně nikam nepřevezou, ale nechají ho dál na stejném místě, tedy nikdo nemá obavu, že by mohl zabít někoho dalšího, nebo naopak, že by se mu někdo jiný mohl pomstít. Dokonce i poté, kdy podezřelého někdo přizabije ve sprše ho nadále nechají ve stejné věznici, kdy k němu ostatní vězni mají přístup, aby jej mohli „dorazit“. Takový vězeň by přece ihned musel být izolován. Scénárista je skutečně vtipálek, který asi žije mimo realitu. Přemoudřelý Prokop Král se slečnou Braunovou (čím dál více nesympatická dvojka) si chodí do vězení, jak se jim zachce, všude mají opět dveře otevřené dokořán, všichni jim jdou na ruku, dokonce zajistí i transport vězně z jedné věznice do druhé a nasadí si tam vlastního krtka – opět úplně mimo, toto by mohla zajistit nanejvýš policie, a to ještě se souhlasem státního zastupitelství a povolením soudu, tady si to udělá nějaká advokátní kancelář, ha, ha, ha. A na konci nám Prokop zase vše vyloží při setkání všech zúčastněných, z policisty udělá jako vždy naprostého troubu, a dovede vše do grandiózního finále se skutečným vrahem, kterému nechá z pistole vyndat ostré náboje. Jak ale mohl Král vědět, že si vrah zásobník nezkontroluje, kde bere takovou jistotu? Ona pistole s plným a prázdným zásobníkem má úplně jinou hmotnost a nebyl by takový problém si toho všimnout, navíc každý si přece po nástupu do služby pistoli zkontroluje. Tenhle seriál je jedním slovem ÚLET… ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v bývalé věznici v Mladé Boleslavi. Majitelem bývalé věznice je soukromá společnost, objekt zůstal v původním stavu a slouží jako lokace pro natáčení českých i zahraničních filmů. Vznikaly zde například snímky Kajínek (2010), Lidice (2011), Aftermath (2017) či Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011). [Zdroj: MladáBoleslav.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama